P: E - Cigarete 15KM

P: E - Cigarete 15KM

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Najjednostavniji i najzdraviji nacin da ostavite pusenje ! Elektricne cigarete !

Bitne razlike između elektronskih cigareta i običnih cigareta:

-Ne sadrzi katran i druge kancerogene tvari ili štetne sastojke za ljudsko tijelo.
-Ne potrebno paljenje, sto znaci bez opasnosti da dovede do više od 4000 hemijskihtvari koje proizvodi običnih cigareta, kao što su ugljični monoksid i slično
-Bezopasan za druge i okolinu !
-Nema mogućnosti da uzrokuje požar. Može se sigurno koristiti u prostorima gdje je zabranjeno pusenje

-na vrhu cigarete se nalazi indikator-lampica koje se upali prilikom svakog povlacenja dima, tako da izgleda posmatrano iz daljine kao prava cigareta

komplet sadrzi:
-10x filter sa aromom duhana
- usb punjac
- atomizer

[size=large]CIJENA 15KM / set

NA STANJU VISE KOMADA

SLANJE POSTOM PLACANJE PRI PREUZIMANJU!

063-424-946[/size]

slika-7263-2011-11-1322482378-velika.jpg

slika-7263-2011-11-1322561495-velika.jpg

slika-7263-2011-11-1322506937-velika.jpg

slika-7263-2011-11-1322536176-velika.jpg

Početnik
Koliko su dodatna punjenja,tj ako kupim od tebe da li ces kasnije imati tj prodavati dodatna punjenja onima kojima si prodao set.Npr kupim od tebe i nestane mi punjenja da li ces nabavljati to.

Član
Sarajlic je napisao(la):
Koliko su dodatna punjenja,tj ako kupim od tebe da li ces kasnije imati tj prodavati dodatna punjenja onima kojima si prodao set.Npr kupim od tebe i nestane mi punjenja da li ces nabavljati to.

sad nemam da li ce bit neznam. al evo u mene majka vec vise od mjesec dana koristi jedno punjenje i jos traje. a u setu dodje 10

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.