nismo Administrator 24.09.2007 #77 edo_16v je napisao(la): jeli se ovo jos i bijeli pridruzio kolekciji Kliknite za proširenje... ma jok pripremljen za farbanje
edo_16v je napisao(la): jeli se ovo jos i bijeli pridruzio kolekciji Kliknite za proširenje... ma jok pripremljen za farbanje
GOLFVR6 Član 24.09.2007 #79 edo_16v je napisao(la): aha, kontao sam da si nasao jos jednog hehe Kliknite za proširenje... Ajd lijepo bubni neku cijenu koliko bi bio ako budes prodavao. Ako bude neka solidna cijena VR je na prodaju
edo_16v je napisao(la): aha, kontao sam da si nasao jos jednog hehe Kliknite za proširenje... Ajd lijepo bubni neku cijenu koliko bi bio ako budes prodavao. Ako bude neka solidna cijena VR je na prodaju
nismo Administrator 29.09.2007 #82 jos samo malo pa gotovo...danas sastavljen...jos neke sitnice.... al po redu evo slike od sinoc s farbanja...
jos samo malo pa gotovo...danas sastavljen...jos neke sitnice.... al po redu evo slike od sinoc s farbanja...
SamiRX-8 Član 29.09.2007 #84 Imenjace legendo...svaka cast na projektu, samo naprijed i obavjestavaj nas
addo Član 30.09.2007 #85 Svaka cast! Bit ce nesta od ovog! Je li ovo mat boja ili... ? Samo naprijed!
nismo Administrator 01.10.2007 #88 ma auto je lakirano, citav vikend sam sastavljao??i prao PS Daki haj molim te smanji ove postere