SašaCRX Član 23.03.2010 #16 Bekir_SA je napisao(la): BEMWE je napisao(la): ...žena može biti sa sela, al automobil mora da bude iz Nemačke Kliknite za proširenje... ja sve do sad mislio sa je Škoda iz Češke :icon_question: Kliknite za proširenje... pa i jeste, ali je kupio folksvagen:icon_smile:
Bekir_SA je napisao(la): BEMWE je napisao(la): ...žena može biti sa sela, al automobil mora da bude iz Nemačke Kliknite za proširenje... ja sve do sad mislio sa je Škoda iz Češke :icon_question: Kliknite za proširenje... pa i jeste, ali je kupio folksvagen:icon_smile:
Bekir_SA Član 24.03.2010 #17 SašaCRX je napisao(la): Bekir_SA je napisao(la): BEMWE je napisao(la): ...žena može biti sa sela, al automobil mora da bude iz Nemačke Kliknite za proširenje... ja sve do sad mislio sa je Škoda iz Češke :icon_question: Kliknite za proširenje... pa i jeste, ali je kupio folksvagen:icon_smile: Kliknite za proširenje... Znači moj GOLF je Bosanac :lol: Nije GOLF je Njemac ali ga je Kupio Bosanac :icon_question: pa je Bosanac :icon_rolleyes:
SašaCRX je napisao(la): Bekir_SA je napisao(la): BEMWE je napisao(la): ...žena može biti sa sela, al automobil mora da bude iz Nemačke Kliknite za proširenje... ja sve do sad mislio sa je Škoda iz Češke :icon_question: Kliknite za proširenje... pa i jeste, ali je kupio folksvagen:icon_smile: Kliknite za proširenje... Znači moj GOLF je Bosanac :lol: Nije GOLF je Njemac ali ga je Kupio Bosanac :icon_question: pa je Bosanac :icon_rolleyes:
adi6 Član 24.03.2010 #18 BEMWE je napisao(la): ...žena može biti sa sela, al automobil mora da bude iz Nemačke Kliknite za proširenje... heheheheeh
BEMWE je napisao(la): ...žena može biti sa sela, al automobil mora da bude iz Nemačke Kliknite za proširenje... heheheheeh
Rozimacak Član 24.03.2010 #19 Bekir_SA je napisao(la): SašaCRX je napisao(la): Bekir_SA je napisao(la): BEMWE je napisao(la): ...žena može biti sa sela, al automobil mora da bude iz Nemačke Kliknite za proširenje... ja sve do sad mislio sa je Škoda iz Češke :icon_question: Kliknite za proširenje... pa i jeste, ali je kupio folksvagen:icon_smile: Kliknite za proširenje... Znači moj GOLF je Bosanac :lol: Nije GOLF je Njemac ali ga je Kupio Bosanac :icon_question: pa je Bosanac :icon_rolleyes: Kliknite za proširenje... to se računa po muškoj strani tj po ocu..:lol::lol:
Bekir_SA je napisao(la): SašaCRX je napisao(la): Bekir_SA je napisao(la): BEMWE je napisao(la): ...žena može biti sa sela, al automobil mora da bude iz Nemačke Kliknite za proširenje... ja sve do sad mislio sa je Škoda iz Češke :icon_question: Kliknite za proširenje... pa i jeste, ali je kupio folksvagen:icon_smile: Kliknite za proširenje... Znači moj GOLF je Bosanac :lol: Nije GOLF je Njemac ali ga je Kupio Bosanac :icon_question: pa je Bosanac :icon_rolleyes: Kliknite za proširenje... to se računa po muškoj strani tj po ocu..:lol::lol: