rinaldo je napisao(la):Kladim se da vas je 90% bar jednom ovako vozilo , nisam ni znao da imamo toliko savjesnih vozača ovdje na forumu :icon_question:
rinaldo je napisao(la):Kladim se da vas je 90% bar jednom ovako vozilo , nisam ni znao da imamo toliko savjesnih vozača ovdje na forumu :icon_question:
-Suki- je napisao(la):rinaldo je napisao(la):Kladim se da vas je 90% bar jednom ovako vozilo , nisam ni znao da imamo toliko savjesnih vozača ovdje na forumu :icon_question:
sta se tice voznje i brzone licno frajera smatram za pickinog dima a sto se tice idotizma i preticanja u ugrozavanja nevinih ljudi smatram ga idiotom.
Da, vozim divljavcki ali jedno pravilo koje NIKAD ne kresim je da NE PRETICEM napamet ma koliko zurio i ma kakva oklada bila u pitanju.
Valjda zato ovoliko i krsim kocnice, pa krace mi traje set kocnica nego ulje!!
Mnogo puta sam ''izgubio'' prootiv ovakvih idiota, vodim i stignem speper u kanjonu vrbasa, zapalim kocnice, gotovo se zabijem pdo slepu a mor ''protivnik'' ladno lijevom stranom prođe...
u tom slucaju isaltam do 5, zapalim cigaretu i laganica za sleperom
jer protiv takvih NE VOZIM!
i kad vidim da vatrogasci rezu auto da ih izvade van nije mi ih zao a kad ubiju samo sebe to je onda WIN WIN kombinacija :icon_mad:
ali sto je najgore, u vecini slucajeva su ovi kamikaze...-Suki- je napisao(la):i kad vidim da vatrogasci rezu auto da ih izvade van nije mi ih zao a kad ubiju samo sebe to je onda WIN WIN kombinacija :icon_mad:
GOLF TZ je napisao(la):ali sto je najgore, u vecini slucajeva su ovi kamikaze...-Suki- je napisao(la):i kad vidim da vatrogasci rezu auto da ih izvade van nije mi ih zao a kad ubiju samo sebe to je onda WIN WIN kombinacija :icon_mad:
kamikaza- osoba koja svjesno umire (gine) u svrhu da druge osobe poginu... izraz nastao u ratu kad su japanski piloti obrusavali na americke brodove ali sto je ironicno nosili su kacige... al hajd, historija je nebitna, bitno da je ovaj kamikaza
pioneer_09 je napisao(la):Pa prije par godina su kod nas cetvorica poginuli jer su glumili frajere. Naime dobro je poznato da je na relaciji Tuzla Orasje bilo likova koji u toku noci ugase svjetla i voze polako suprotnom stranom i kada neko auto naidje u susret oni naglo upale svjetla i taj koji im ide u susret izgubi se sto je normalno i sleti sa puta ili udari u nesto. Naime, to je bio sin nekog babe, kojem niko nista nije mogao. I sve je bilo tako do jednom, dok im u susret nije naisao Turcin sa sljeperom i nije se trznuo ni malo. Jednostavno ih je sabrao i gotovo. Sva cetvorica na mjestu poginuli, a zasto, zato sto u glavi nisu nista imali.
:icon_mad: