Član
Mrva je napisao(la):ev i mene...
meni bio super drugo mjesto u 16 klasi
U nedelju sva druga mjesta u klasama pokupila ekipa iz Sa
16" - Ja, drugi u klasi
15" - Zivo sa kadetom, drugi u klasi, nisam ga gledao neznam kako je prosao
14" - Dino sa Mercom, drugi u klasi! j*en osjecaj kad "tenk" protutnji onom brzinom
13" - Sejo sa kardijom, drugi u klasi nitro ga citav dan zaj*avao al kasnije kadjo poludio.. drago mi je da se Sejo sa peharom vratio
Alenom kupe me najvise iznenadio... mislim da ni on sam nezna sta se desilo :lol:
Opet, Dino sa mercedesom pistu zapalio
Dosta takmicara se sto bi rekli sj*ali... neki nisu ni zapoceli problemi nastajali.. opet nekima u utrci "crkavala" auta! :icon_sad:
A posebna cestitka decku sa bijelim siroccom.. mali 16 godina, uz mamino odobrenje decko u subotu prvo mjesto uzeo u 17" a u nedelju u polufinalu 17 klase probio u 16 klasu pa i tu probije i biva disfkvalikovan mislim da je vozio 15.5... :lol::lol::lol: nakitio ih decko
SVAKA CAST
ma mali najjaci .. prijavio klasu 17 zavrsio u 15 ... za nesto dalje nije imao dozvolu xD ...
ali peka sa kupeom ... DRAAAAAAAAAAAMAAAA!!!! ... jedini italijan kome skidam kapu
a ti Mrva ... ko ti je sastavio Boru za 16 :lol::lol: ... imas ti kvalitetnu ekipu uz sebe :lol::lol:
Mislim definitivno najbolji SR u poslijednje vrijeme na nasim prostorima ( moje misljenje )