Član
HEHEHEHEHEHHEHE Svaka cast za sliku (ebote pa ja se ovog i ne sjecam) :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Little Dragon je napisao(la):Prejako bilo svakakvih auta je bilo svega se moglo nagledati , samo me dole nerviralo ovi cuneri za styling sto srede auto u OBI-u i uzmu neke pehare pored auta u koje je ulozeno puno vise para , truda , i prije svega kvaliteta al djaba kod nas ce to uvijek ostati mana jer nemamo adekvatne sudije , za Hotu RESPECT svaka cast covjek vozi 11.6 bez slikova i naravno svaka cast Kadetu za ostvareno vrijeme ide ko iz pracke ispucan , jos pored toga bilo je dobrih vremena NEDELJA je bila VRH , vidimo se u OSJEKU!! :123::123::123:
Al_Galone je napisao(la):bilo je ludo i nezaboravno
Little Dragon je napisao(la):HEHEHEHEHEHHEHE Svaka cast za sliku (ebote pa ja se ovog i ne sjecam) :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Iceman je napisao(la):Little Dragon je napisao(la):Prejako bilo svakakvih auta je bilo svega se moglo nagledati , samo me dole nerviralo ovi cuneri za styling sto srede auto u OBI-u i uzmu neke pehare pored auta u koje je ulozeno puno vise para , truda , i prije svega kvaliteta al djaba kod nas ce to uvijek ostati mana jer nemamo adekvatne sudije , za Hotu RESPECT svaka cast covjek vozi 11.6 bez slikova i naravno svaka cast Kadetu za ostvareno vrijeme ide ko iz pracke ispucan , jos pored toga bilo je dobrih vremena NEDELJA je bila VRH , vidimo se u OSJEKU!! :123::123::123:
Jel mislis mozda na onu plavu Astru?
Markosb je napisao(la):Po meni astra je bila najljepša.Boja friška i sve stoji na autu