CoL3-99 je napisao(la):
repo potvrđeno je otisao praviti golfa odmah par minuta nakon pisanja posta je viđen
i vratio se nazad.. nazalost katastrofa. gore od katastrofe.
problem koji je se izdesavao u zvonu mjenjaca zadnjih dana uzrokovao je da jucer, prije nego li sam izvadio motor van, lamela proklize samo jednom, na sekundu mozda.
i tu joj je bio kraj, koje sranje. ali ja to nisam mogao znati prije nego sam veceras probao auto nakon sto sam ga sastavio.
danas sve sastavim, vratim motor i mjenjac u auto, pokopcam 100 ostalih stvari koje sam morao rastaviti nazad, izadjem na cestu da samo dam gas da vidim jel sve ok, i lamela kliza samo tako. proklizavanje od jucer na tren je upropastilo kvacilo. rjesenja ovog momenta nema.
sad je samo visa sila spasila mnoge ove da dozive poraz, a 99% sam bio siguran da bi ga dozivili, s obzirom koliku snagu bi sada izveo na crtu.
krivo mi je sto su ovi neki papci i popuzani sada pobjedili, i krivo mi je sto sam se lomio zadnjih dan ipo ko lud, a ni za sta, ali sam barem uradio sve sto sam mogao.
ono sto nemogu podjenjeti je da neki ljudi sada su pobjednici, i sto sam iznevjerio one koji vjeruju u mene i za koje sam se borio, ali to je sad moj problem.
katastofa.
eto.. uzivajte onda bez mene