Član
sreckos je napisao(la):stizem na stayl
A ti li si onaj sa Golfom što često kroz Klašnice prođeš?
sreckos je napisao(la):stizem na stayl
Sarajlic je napisao(la):Koliko je startnina za rejs,i hoce li tuzlaci opet sa sickog krenuti :icon_question:
Nexus je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):Koliko je startnina za rejs,i hoce li tuzlaci opet sa sickog krenuti :icon_question:
naravno, petak navecer sa sickog kretanje
Sarajlic je napisao(la):Nexus je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):Koliko je startnina za rejs,i hoce li tuzlaci opet sa sickog krenuti :icon_question:
U koliko sati da budem dole tj kad se sabirete.
Sandro je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):Nexus je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):Koliko je startnina za rejs,i hoce li tuzlaci opet sa sickog krenuti :icon_question:
U koliko sati da budem dole tj kad se sabirete.
ma napisat ćemo ovdje vjerovatno kad se dogovorimo, ako nista imaš moj broj pa me nazovi u četvrtak ili petak
erol_brcak je napisao(la):jebes petak, necu vise petkom ici ma da me sto vragova tjera. Svaki put idem pretkom i do subote navece vec budem smoren, jednom otiso u subotu, najbolje mi bilo.
Brcaci idu u subotu, jos se skontam kad, pa ko zeli nek se pridruzi, cekali bi vas na granici u Orasju
erol_brcak je napisao(la):Sarajlicu prijatelju ja do sad na svakom rejsu u Osijeku bio, dolazio sam i u petak, i u subotu, i svojim autom i maminim i po kisi i po suncu i bez para i s parama i nadrkan i sretan al najbolje mi bi kad subote jedne dodjoh, kisa udara, skupilo se ekipe iz Tz, Brckog, Osijeka, pod tudju tendu se uvukli i ubili se, eh za pamcenje