Osijek Street Race Show No_3 PRAVILNIK

Osijek Street Race Show No_3 PRAVILNIK

Član
kalkan je napisao(la):
Bekir_SA je napisao(la):
Kad sam zakuhao da se javim i kazem koju...

1. Ne trazim pare ni od koga, jer me za iste boli k*, sve sto sam ulupao u pandu sam sam zaradio...
2. Dok traju pauze izmedju utrka atrakcija je dB i Style tako da se to troje ne moze razdvajati...
3. Takmicio se na KOB (1.mjesto), u na SR Osijek No1 (1.mjesto), SR Osijek No2 (1.mjesto)...
4. Zaboli me za pehar i sve ostalo, ne moram ni njega dobiti, vazno mi je da vidim neke ljude koje cijenim i volim (DULE i ALEX)...
5. Organizacija 5+ to nikad nisam osporavao, mnogi su na sceni 10puta više od vas a nisu ni do jaja...

Jedina zamjerka za tebe Klakane je ova rečenica:

"Meni osobno, uspoređivati adrenalin na utrkama, i aute koji stoje na parkingu cijeli dan, sa mjesta organizatora, je uopće bezpredmetno uspoređivati."

zašto??? neko će je pogrešno protumačiti... (raceri su cool a vi ostali ste karine)...
Možda ce me neko banovati zbog mog zbog vulgarnog jezika al boli me k*...

Na SR OSIJEK No3 cu doci zbog ljudi koje volim i cijenim ZA SVE OSTALO TU JE MOJ RAD I USPJEH I PUN MASTER CARD...

L.P.

P.S. Ko ne dodje MAGARAC...

Ovoga puta neće biti pauza između utrka, jer je program na pisti toliko naguran da će SRCS mjerna ekipa pasti s nogu ta dva dana.

Cijenim i poštujem svačiji trud. Isto tako, ima stvari koje mene osobno zanimaju više ili manje. Žao mi je što imaš zamjerki, i što si lijepo izvukao kako ja mislim da ste vi karine.

To sam dokazao valjda na svakom svom eventu kad su Alex i Dule dobili slobodne ruke i prostora koliko god su trebali za okupljanje dB ekipe. I koji su to odradili. Jer da nema njih, nebi bilo ni to malo što imate od dB draga.

Isto kao što nam se napokon priključio netko tko zna odraditi Style event. Do sada se nije javio nitko sa željom da se malo oznoji i napravi nešto konkretno.

Sad opet čitam sve, i uopće mi je smješno više o ovom raspravljati. I što sam uopće počeo..

Nije problem, dobio sam pitanje na odgovor, mada je malo onih koji su razumili i pitanje i odgovor... Nisam zelio kritizirati organizaciju jer je jedna od najjačih u regionu...

Ukratko pitanje je bilo dali ce se dB i Style dici na visi nivo kao i race, i dali za to ima uslova...
Dobio sam odgovor da još nema uslova...

@ klakan: izvlačenje iz konteksta je bilo onako usputno neka se niko ne uvrijedi...stvarno ne mislim da tako mislis...

Bilo kako bilo doci cu i ovaj i sledeci put u Osijek da se takmičim i nadam se da cu imati dobru konkurenciju i ovaj put...

Bilo bi mi drago da i dB i Style bude atraktivan kao i Race jer i tu ima šta da se vidi (mnogo glasnih kao i lijepih auta iz regije BiH, CRO, SRB) i dosta nezanemarljivog truda je uloženo u ista...

L.P.

Član
Sve je receno tako da je svaki komentar suvisan...po meni ako se placa kotizacija za style i dB onda bi bar trebale pored pehara biti i simbolicke novcane nagrade...ako nista da covjek pokrije troskove kotizacija i dolaska kad je vec ostavio utisak na ziri,publiku svojim trudom i ulozenim novcem !

Član
@IGY samo još jedna riječ... ;)

@Outrage
kako sam shvatio iz odgovora da novac od kotizacija bude potrošen na izradu pehara, znači ipak se novac dobije nazad ali samo u nekom drugom obliku... ;)

a sada:

:icon_exclaim: