da ne pišem ponovo, kopirati ću post sa svog foruma.
MirsadSTI;171969 je napisao(la):
Ja bi da nesto dobacim sto se tice utrke . Sunce je tuklo punom snagom al dobro bolje i to nego kisa. Sve je bilo ok do samog pocetka utrke dok nisam skontao sva pravila. Gdje to ima da organizatori utrke voze na rejsu i to u 3 klase sa jednim autom pa to nema nidje uzas. Druga stvar imal neko evidenciju koliko je bilo prijavljenih vozaca i kolike su nagrade za iste. Treca stvar kako to da bas Sead Agic more ponovit trku a napravio red light . Cetvrta stvar kako nema rezultata nakon utrke u klasi i zasto su semafori pokazivali vrijeme auta a ne TT . Peta stvar jel sve klase dobijaju iste novce. Sesta stvar sto se ceka onoliko na pocetak utrke pogoresmo od sunca. Sedma stvar jel ova pravila vaze za sve il samo za neke vozace. Totalno ste promjenili ovo natjecanje ovo vise nicemu neslici dozovte se pameti il cete proc ko ovi u Zagrebu i Rijeci . Totalno sam razocaran u ovu utrku i razmisljam se dal cu opet sudjelovati toliko od mene ako se sjetim jos cega dobaci cu ...
Gdje to ima da organizatori utrke voze na rejsu i to u 3 klase sa jednim autom pa to nema nidje uzas.- Organizatori nisu vozili. Sead i Tiru jesu, ali oni su bili pomoć na stazi kada smo shvatili da Mađari nisu pripremljeni na ono što je dogovoreno.
Druga stvar imal neko evidenciju koliko je bilo prijavljenih vozaca i kolike su nagrade za iste-98 vozača, 3 odustajanja, 5 probijanja klase, nagrada 2.800,00kn u svih 7 klasa.
Treca stvar kako to da bas Sead Agic more ponovit trku a napravio red light -ne znam ovaj detalj.
Cetvrta stvar kako nema rezultata nakon utrke u klasi i zasto su semafori pokazivali vrijeme auta a ne TT .- problem oko mjerne opreme objasnim posebno.
Peta stvar jel sve klase dobijaju iste novce.- da, kao i uvijek.
Sesta stvar sto se ceka onoliko na pocetak utrke pogoresmo od sunca.- problem oko mjerne opreme objasnim posebno.
Sedma stvar jel ova pravila vaze za sve il samo za neke vozace.- koja pravila?
Totalno ste promjenili ovo natjecanje ovo vise nicemu neslici dozovte se pameti il cete proc ko ovi u Zagrebu i Rijeci - Rijeku, Zagreb i Osijek radi ista ekipa po istim pravilima. Osim 402SR organizacije koji su zasebni.
Totalno sam razocaran u ovu utrku i razmisljam se dal cu opet sudjelovati toliko od mene ako se sjetim jos cega dobaci cu ... - jako mi je žao zbog ovoga.
Problemi koji su pratili organizaciju ove trke se ne mogu nabrojati na prste obje ruke. Ja sam nezadovoljniji ovim vikendom od svih vas zajedno, budite sigurni u to. Ali da malo pojasnimo detalje...
Stara mjerna oprema je postala nepouzdana, i treba ju zamjeniti. Kako je Osijek izgrađen na entuzijazmu i konstantim financijskim gubicima (da, ni sam ne znam koji me ***** više tjera da ovo radim) gotovih para za novu nema. Ali, tome smo doskočili ušavši u projekt projektiranja i izrade najjačes sustava za praćenje utrke na ovim prostorima. Koji je na 90% gotov. Ali, nije gotov. Kako smo obećali 60ft, izlaznu brzinu i sve ostale benefite, nisam htio pogaziti riječ i unajmio sam mađare koji to sve imaju. Cijenu sam progutao. Trebali su doći u petak, ali došli su u subotu rano ujutro zbog tehničkih problema. Kada smo sve postavili, vidjeli smo da postoje sitne razlike u softwareu koji su značili poprilične probleme kasnije zbog našeg kompliciranog sustava natjecanja. Zbog toga su Sead i Tiro uskočili, i da njih nije bilo nebi bilo ni trke.
Što se tiče nedjelje, ja vam ne mogu opisati moje osjaćeje dok sam ujutro gledao vozače kako odlaze, jer iskreno na +8*C, jakom vjetru i kiši nebi ni ja ostao. NIKAD nismo otkazali trku, i ovaj put je oprema bila spremna za mjerenje u 8:15h. I čekali smo. Ali nismo dočekali ništa. Na stranu sada i ogroman financijski gubitak koji dovodi u pitanje buduće projekte, na stranu i sve probleme koji su predhodili eventu, najviše me boli nezadovoljstvo vozača. I tu neću raditi isprike.
Ono što ću vam reći, je to da se ovo više neće ponavljati. Kada nova oprema bude zgotovljenja, krećemo sa besplatnim test-danima gdje ćemo se imati priliku bolje upoznati u normalnim uvjetima, i razmjeniti iskustva u svim smjerovima. Isto tako, sve ove nelogičnosti za koje smatrate da su namjerne, biti će odrađene u programu tako da ni toga neće biti. Jer znam da vam ne znači ništa kad vam se kaže da nikad, nitko, ni iz kog razloga nije namještao išta u Osijeku. Ili bilo gdje di ja radim. I cjela ekipa.
Ovaj horor želim što prije zaboraviti, i vratiti se dobroj zabavi i dobrim trkama. Ali morate svi shvatiti da je u današnje vrijeme postala muka isusova složiti event, tim više jer opcija odustajanja jednostavno ne postoji. 4 godine sam uložio u ovo, zapostavio i svoj posao i obitelj i prijatelje (kao i mnogi ljudi oko mene), sve samo zato da se ovo postavi na prave noge. Ali, to nije lako. Niti najmanje. I molio bih vas za malo razumjevanja, jer čitajući ovakva nezadovoljstva zbog neprovjerenih informacija , to mi padne najteže od svega.
Osijek je izgrađen na SRCS-ovim i AKS-ovim leđima, to će tako uvjek ostati. Ali da su vremena zajebana, jesu. I teško je.
Ali, kažu, biti će bolje.