Osam povrijeđenih u saobraćajnoj nesreći kod Srebrenika

Osam povrijeđenih u saobraćajnoj nesreći kod Srebrenika

Administrator
Jedna osoba zadobila teške tjelesne povrede, sedam osoba je lakše povrijeđeno i pričinjena je velika materijalna šteta u teškoj saobraćajnoj nesreći, u kojoj su učestvovala tri vozila, a koja se dogodila jutros oko 5:40 sati u naselju Ježinac, općina Srebrenik.

U saobraćajnoj nesreći su učestvovali Č.A.(26) iz Banovića koji je upravljao automobilom ˝Seat˝, ljubljanskih registarskih oznaka (LJ H7458), M.M. (28) iz Špionice koja je upravljala kombijem ˝Volkswagen˝(021-J-458) i Č.K.(33) iz Vinkovaca koji je bio za upravljačem teretnog motornog vozila s prikolicom ˝Man˝, hrvatskih registaskih oznaka (VK 985 BI).

Kako saznajemo na mjestu događaja, teške tjelesne povrede zadobio je vozač iz ˝Seata˝ Č.A., dok je njegov suvozač S.M.(28) iz Banovića lakše povrijeđen. Također, lakše tjelesne povrede zadobile su vozačica iz kombija M.M. i njene saputnice M.A.(29), O.E.(23), H.V.(26), H.A.(39) i K.B.(56), svi iz Srebrenika. O nesreći jeupoznata dežurna kantonalna tužiteljica Mirjana hrvić, dok su uviđaj na mjestu događaja obavili službenici Policijske stanice Srebrenik.



Uploaded with ImageShack.us



Uploaded with ImageShack.us
 
Član
zensko je upravaljalo kombijem, pa jel ona i kriva za saobracajnu ili kako se ovo odvilo ?
 
Član
Ja kako mislim da je seat krenuo da pretice kamion i udari u kombi, i onda se odbije pod kamion, znam ovu krivinu vrlo dobro, nema 500 m od moje kuce, neravan je asfalt skroz, imaju kolotrazi duboki, a i to jutro je bila kisa jaka.. A sad neznam dali je istina, al i ja sam cuo da je vozac seata podlegao,
 
Član
alkohol, rano jutro, upaljeno grijanje i eto rezultata... sinoc pricao sa momkom koji je skirvio nesrecu... ruka slomljena i par ogrebotina.. on i drug u autu... kaze dok ih je hitna vozila, njega i druga, on u krevetu, taj drug mu na podu bio, na ledjima lezao. i poce krv iz nosa i sve u usta.. poce se momak gusiti... a medicinska sestra spava na putu do tuzle... kaze jedva je probudio... cc
 
Legend
Danas je bio slican udes poslije lasvanske petlje prema kaknju, kombi preticao i udari u boru, direktno, i proleti ispod ceste u provaliju, mislim da nema poginulih..
 
Član
Preticao taj momak sa seatom kamion, na punoj, plus ostra nepregledna krivina, nije mogao nista drugo ni ocekivat, neki dan mi policajac to rekao, znaci provjerene informacija.
 
Top