Danas krenuo iz Tuzle i izlazim preko par sela. Stao sam na STOP kod ZICOMP i sve normala, prolazim tim putem svaki dan, 100% nikakvih problema. Krenem uz brdo prema par selu i prodjem oko 1000 m kad me odjednom pretece tip. Izbaci sve cetri i izlazi iz auta, poce galamiti, ovo ono. Ja se sj*o, mislio sam prvo da je pljacka ili nesto slicno.. Izadjem ja iz auta pa se on malo smirio kad je skontao da sam ga tezi barem 30 kg i visociji za duplo
..
Poce tip meni tvrditi da sam mu kod zicomp-a oduzeo prvenstvo prolaza i da je zbog mene udario u ivicnjak i razbio karambolku. Hoce 50 KM... Ja kazem ne moze, zovi policiju. Nazva on nekog covjeka i tvrdi mi da je to svjedok ( vjerovatno mu je bio prijatelj koji je s njim u semi ) .. Covjek mi rece da je istina da sam prouzrokovao ovu nesrecu. I kontam ja kako je za minutu uspio i izaci iz auta da vidi sta se desilo i uzeti br od svjedoka i jos da me stigne...
Nista, ne dam ja pare. Vratim se s njim do mjesta nesrece, dole naravno nikoga, nema ni plastike od karambolke na cesti ni nista.. Uzmem ja telefon i nazovem oca. Pita mene tip koga zoves, reko oca, eto ga za 5 minuta pa ce on ovo s tobom rijesiti.
Odjednom se uozbilji, kaze " Ja sam posten, necu se zezati s tobom za 50 maraka, bitno da nije nama nista bilo, nemoj dzaba zvati oca ". Hehe, uleti u auto i ode...
Eto cime se ljudi sluze danas.. Ja sam siguran da 100% nije nikoga bilo kad sam prolazio tu i da nisam kriv... Dakle, Tuzlaci i oni koji prolaze kroz Tuzlu budite oprezni..
Ovaj tip sto je ovo uradio danas je Romske nacionalnosti, visok oko 1,70, vozi plavog fiata.. Ako nekome trebaju i tablice mogu vam poslati..
Poz