oprez, pijanci

oprez, pijanci

BHT Ovisnik
Dužnosnici Pecice, rumunjskog grada udaljenog 20-ak kilometara od mađarske granice, naredili su postavljanje znakova jarkih boja kojima žele upozoriti na pijane ljude na ulici. Znakovi prikazuju čovjeka koji puzi s bocom u ruci, a iznad svega stoji natpis "Oprez, pijanci!", prenosi Večernji list.

Znakovi su postavljeni u dijelu grada gdje je smještena većina barova, klubova i restorana. Gradonačelnik Pecice Peter Antal izjavio je da je inicijativa postavljanja ovakvih znakova pokrenuta zbog niza prometnih nesreća koje su izazvali ljudi u alkoholiziranom stanju.

S obzirom da Pecica ima bogat noćni život gradske vlasti smatraju da je potrebno upozoriti vozače i pješake na nesavjesne građane koji se pijani vraćaju iz noćnog provoda.

Iako je Antal optužen da je ovim znakovima stanovnike grada okarakterizirao kao pijance, on je takve optužbe odbacio rekavši kako se nada da će znakovi donijeti pozitivne rezultate i smanjiti broj prometnih nesreća.

novi-prometni-znak-rumunjskoj-oprez-pijanci-slika-133345

:lol:
 

MTR

Član
heheheheheh , drunks on the road :lol::lol::lol::lol: , e jesu ludi ali i inovativni :D
 
meni je u doboju lik pjan ko deset rusa picio pjehe sredinom moje trake sve se odigralo po noci u krivin ja sm ga izbjego i zakacio retrovizorom ( land rover defender)
ja zvao muriju oni dosliu kazu kako su ga prije sat vremena sklonili sa ceste isto tako i odbacili ga kuci a on opet izaso i hoda po cesti
da ga nisam izbjegao sad bi dizao sapune u zatvoru :icon_cry:
 
Top