Član
svakome se može desit nek je živa glava bit će auta
dadao_style je napisao(la):svakome se može desit nek je živa glava bit će auta
upravu si druze, sad sam zvao prijatelja u mostar, anel i salem su bili u autu... kaze da se pilo citav dan, trko se sa trojkom golfom gti cabriolet, ovaj momak s kadetom se nije trkao... trojka je proletila nekako izmedju kadeta i drugog auta koliko sam ja razumio, a anel se zabio u njih... kaze da je slomio kuk, ruku, ne znam ni ja sta, a ovi su se izvukli s laksim povredama... ljudi NE alkohol i volan nikako :icon_confused:HFintegrale je napisao(la):ADO MOSTAR je napisao(la):ZELA GTI je napisao(la):hebo ja sebi mamu ako ovaj bmw nije danas bio na pisti!Dva momka pored auta,piju pivu.Danas oko 13 sati
Tacno tako ovaj BMW je i bio dole i kad sam ja bio
dva momka stajala kraj njega
Pa znas Ado da Anel vozi ovog bmw-a, druzi se sa Salemom i onom ekipom, on i Salem su bili zajedno u autu veceras, obojca su u bolnici al kolko sam cuo obojca su dobro
valjda kamikazemuris je napisao(la):sve piloti boze sacuvaj :icon_mad:
MTR je napisao(la):jel on puko u kadeta ili u banderu :icon_question: , sreca nema mrtvih glava , samo ne kontam sta se na ovoj dionici gasa , hem usko hem semafori hem naroda pored ceste glupost teza
MTR je napisao(la):jel on puko u kadeta ili u banderu :icon_question: , sreca nema mrtvih glava , samo ne kontam sta se na ovoj dionici gasa , hem usko hem semafori hem naroda pored ceste glupost teza
Astra je napisao(la):opet po ko zna koji put bmw iskopleksirani vozaci... samo naprijed momci naj brzi ste...