VR6Boki Član 06.01.2011 #332 Ne mozemo bez Ade, ak on kaze da se igra igra se, ak ne nista. A sinoc je bilo odlicno, posebno sa GT3
Ne mozemo bez Ade, ak on kaze da se igra igra se, ak ne nista. A sinoc je bilo odlicno, posebno sa GT3
_vwfan_ Član 06.01.2011 #335 Sajo_Golf GT je napisao(la): Tu sam i ja:123: Kliknite za proširenje... Jos samo da vidimo je li Ado dobre volje
Sajo_Golf GT je napisao(la): Tu sam i ja:123: Kliknite za proširenje... Jos samo da vidimo je li Ado dobre volje
VR6Boki Član 07.01.2011 #338 Pa stavi vrijeme otprilike, vjerujem da ce se skupit ekipa :icon_biggrin:
VR6Boki Član 07.01.2011 #340 Meni odgovara, ionako imam neku prehladu, pa cu ostat kuci garant. Valjda jos neko procita to na vrijeme... :icon_biggrin:
Meni odgovara, ionako imam neku prehladu, pa cu ostat kuci garant. Valjda jos neko procita to na vrijeme... :icon_biggrin:
V Vernes_AMG Član 07.01.2011 #341 Meni se bas ne da , najbolji drug slavi Bozic , pa moram obaviti drugarsku duznost ( citaj popiti sve sto dodje pod ruku )
Meni se bas ne da , najbolji drug slavi Bozic , pa moram obaviti drugarsku duznost ( citaj popiti sve sto dodje pod ruku )
VR6Boki Član 07.01.2011 #342 Je, dugo te nije bilo. Samo se opijas... Sreca i vwfan je naucio voziti, pa mi vise nije dosadno. Stalno je oko sekundu iza mene :lol:
Je, dugo te nije bilo. Samo se opijas... Sreca i vwfan je naucio voziti, pa mi vise nije dosadno. Stalno je oko sekundu iza mene :lol: