GolFanatiCars Član 28.11.2012 #2 :icon_eek::icon_eek::lol::lol::lol::lol::lol: jeb*s kompresor nikad zraka da uzme :lol::lol:
ernadhusic Član 28.11.2012 #7 Čombe je za njega izumijo muziku ovaj 2 strofe ne moze da sastavi :lol:
OmO Član 29.11.2012 #10 tvrdoglavi je napisao(la): idi bolan ubij se,poslusaj me,poslusaj me :lol: Kliknite za proširenje... Jesam li mu dobro rekao
tvrdoglavi je napisao(la): idi bolan ubij se,poslusaj me,poslusaj me :lol: Kliknite za proširenje... Jesam li mu dobro rekao
tvrdoglavi Član 29.11.2012 #11 OmO je napisao(la): tvrdoglavi je napisao(la): idi bolan ubij se,poslusaj me,poslusaj me :lol: Kliknite za proširenje... Jesam li mu dobro rekao Kliknite za proširenje... svaka cast,vise sam se tvom komentaru ismijao
OmO je napisao(la): tvrdoglavi je napisao(la): idi bolan ubij se,poslusaj me,poslusaj me :lol: Kliknite za proširenje... Jesam li mu dobro rekao Kliknite za proširenje... svaka cast,vise sam se tvom komentaru ismijao
jaha Član 29.11.2012 #15 Idi bolan ubi si,poslusaj me poslusaj me ......:lol::lol::lol::lol::lol::lol: