MarinM Član 05.03.2009 #21 Schumi je napisao(la): Ode i ti u porodične ljude,ali ode sa stilom... Kliknite za proširenje... jebiga druze dosta je bilo zivotarenja i ludiranja po kafanama, doslo vrijeme da se skrasim i smirim, i da dalje uzivam laganini... he he
Schumi je napisao(la): Ode i ti u porodične ljude,ali ode sa stilom... Kliknite za proširenje... jebiga druze dosta je bilo zivotarenja i ludiranja po kafanama, doslo vrijeme da se skrasim i smirim, i da dalje uzivam laganini... he he
MarinM Član 12.03.2009 #24 black_devil je napisao(la): lijepa je druzee.. cuvaj autoo..bas je za porodice.. Kliknite za proširenje... hvala drug, cuvam ja sve aute i odrzavam extra... ali cu ovaj cak i maziti...he he.. nikako da si uhvatim vremena da zatamnim i prednja stakla.
black_devil je napisao(la): lijepa je druzee.. cuvaj autoo..bas je za porodice.. Kliknite za proširenje... hvala drug, cuvam ja sve aute i odrzavam extra... ali cu ovaj cak i maziti...he he.. nikako da si uhvatim vremena da zatamnim i prednja stakla.
G GrandMaster Član 13.03.2009 #26 sry za OT, koliko naplacujes komplet zatamnjivanje, recimo za mog Golfa... AT15 jer, koliko sam upucen nema onih folija od 75%, tj AT25?
sry za OT, koliko naplacujes komplet zatamnjivanje, recimo za mog Golfa... AT15 jer, koliko sam upucen nema onih folija od 75%, tj AT25?
kineticki Član 15.04.2009 #30 Super auto, nek je sa srecom i punoo kilometaraaa ti zelimm :icon_smile: