Član
Ili kad vec radis swap, ona ubacis malo jaci motor. U ovom slucaju c20xe, a ne motor koji je samo 25ks jaci.
slazem se vozacka za pristup forumu a oni koji nemaju nek imaju pristup citanju a da ne mogu pisati. ali moraju slikat vozacku kao dokaz. jer moze napisati br vozacke bilo cije. a slazem se i za ban od jedno mjesec dana to je kad se pokusavas igrat sa malo starijima od sebe umjesto da ih postuje
slazem se vozacka za pristup forumu a oni koji nemaju nek imaju pristup citanju a da ne mogu pisati. ali moraju slikat vozacku kao dokaz. jer moze napisati br vozacke bilo cije. a slazem se i za ban od jedno mjesec dana to je kad se pokusavas igrat sa malo starijima od sebe umjesto da ih postuje
u decembru dok je auto bilo registrovano bilo je cirka 2.20 da negledam u feninge cujem da je u RS-u dosta pojefitinilo a kod u federaciji citam juce da se nesto dogovara nisam najbolje u toku...Ok jacina motora na stranu..kakva je cijena goriva danas kod vas
u decembru dok je auto bilo registrovano bilo je cirka 2.20 da negledam u feninge cujem da je u RS-u dosta pojefitinilo a kod u federaciji citam juce da se nesto dogovara nisam najbolje u toku...
ps posto jos uvijek nemam licno svoje auto tek sam zavrsio srednju,planiram na proljece uzimat sebi nesto ako mi moze neko od vas objaviti kako tacno taj postupak ide kod kupovine auta nesto znam.
odem kod covijeka prepise mi auto platim mu .. i kako dalje ? hvala unaprijed