gile.1991 Član 10.01.2012 #1 Evo da predstavim bratovog kadeta. Kdet je malo sredjivan i limarija. pa i proda je se.... pozdrav eto ga Opelllllll
Evo da predstavim bratovog kadeta. Kdet je malo sredjivan i limarija. pa i proda je se.... pozdrav eto ga Opelllllll
ArminM Član 10.01.2012 #2 RE: Ope kadet D pravi primjer kako kadett ne treba izgledat Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
RE: Ope kadet D pravi primjer kako kadett ne treba izgledat Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
edo_benz Član 10.01.2012 #5 RE: Ope kadet D fina kadjo,malo prenapadna predna karambolka,al otom potom,imas li jos slicica
gile.1991 Član 10.01.2012 #6 RE: Ope kadet D bice mozda stavim to je kadet od buraza kad prebacim slike. pozz
nenadbalaban Član 10.01.2012 #9 RE: Ope kadet D Ali zasto svi sredjuju kadetta u lose :icon_question:
gile.1991 Član 10.01.2012 #10 RE: Ope kadet D Nije to moj kadet od buraza je ovaj old tajmer je moj crveni. Jbga. to je on radio meni je cool, jer svako ima svoj ukus. pozdrav
RE: Ope kadet D Nije to moj kadet od buraza je ovaj old tajmer je moj crveni. Jbga. to je on radio meni je cool, jer svako ima svoj ukus. pozdrav
gile.1991 Član 11.01.2012 #12 RE: Ope kadet D nisu ista je boja mozda je od sunca ili od cega. Ali je bravica bila crna pa je siva....
RE: Ope kadet D nisu ista je boja mozda je od sunca ili od cega. Ali je bravica bila crna pa je siva....
OggyBoy Član 11.01.2012 #13 RE: Ope kadet D :icon_eek: Ne znam šta bih rekao. Odvratno, najblaže rečeno. Zašto ljudi mrze svoj auto, nikad mi neće biti jasno?
RE: Ope kadet D :icon_eek: Ne znam šta bih rekao. Odvratno, najblaže rečeno. Zašto ljudi mrze svoj auto, nikad mi neće biti jasno?
edo_benz Član 11.01.2012 #14 RE: Ope kadet D daj nemojte tako jbg,svako ima pravo predstavit auto :icon_exclaim: