Opel Insignija na vrhu prodaje u segmentu u Evropi

Opel Insignija na vrhu prodaje u segmentu u Evropi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Legend
insignia3.jpg


Broj primljenih narudžbi već je prešao brojku od 100.000...
06.05.2009.

U prvom kvartalu prodaje Insignije Opel je iznenadio i nadmašio sve konkurente. Zbog visoke potražnje za novom Opelovom perjanicom, tri dodatne radne smjene bit će uvedene u tvornici u Russelsheimu u maju.

Broj primljenih narudžbi već je prešao brojku od 100.000. U Njemačkoj je Opel ostvario veliki pomak u srednjem segmentu: prodaja je u prvom kvartalu skočila 82 posto u odnosu na isti period prošle godine. Iznimno je popularna Insignijina napredna tehnologija zbog koje Opel može dostići puno više prodajne ciljeve, nego što je bio slučaj s prethodnim modelom.

- 56 posto kupaca će izabrati novu generaciju prilagodljivih prednjih svjetala (AFL+) s devet različitih postavki. Osamdeset posto narudžbi uključuje DVD navigacijski sustav s ekranom u boji, a 35 posto mehatroničko podvozje FlexRide. Skoro dvije trećine kupaca Insignije odlučuje se za najveće profile guma: 40 posto odabrat će 18’’ gume, a svaki treći kupac 17’’ gume. Svaki drugi kupac bira ergonomska sjedala nagrađena certifikatom organizacije "Aktion gesunder Rücken".

Daleko najpopularniji motor je 2.0 CDTI sa 160 KS koji je naručen od svakog trećeg kupca. Konačno, polovica kupaca se odlučuje za dizel motore. Insignia Sports Tourer, karavanska inačica donijet će još jači zamah obitelji Insignije. Najnoviji član, Insignia ecoFLEX, nudi vrhunske vozne performanse uz emisiju ugljičnog dioksida od samo 136g/km i potrošnju goriva od 5,2 litre na 100km. Insignia ecoFLEX će biti dostupna na europskom tržištu ovog ljeta.
 
Član
Istina, mozda i nova Astra bude jednako dobra, morat ce se potrudit zbog Golfa 6.
Kia Ceed im je oduzela dosta kupaca, pa ce morati biti originalni sa novom Astrom.
 
Član
Imao sam priliku razgledati ovo auto sa 2.0t motorom i 20 incnim felugama... Imalo je skoro svu opremu, nije bio samo automatski mjenjac sa onimf1 saltanjem, ostalo je sve bilo... Extra auto u svakom pogledu, a takva nova insignija kosta oko 55-60000 KM kod nas, sto nije ni puno za takvo auto, te snage i opreme...
 
BHT Ovisnik
prelijepo auto,vec ih po gradu nekolko ima,dosada mi je najljepsa crvena sto sam vidio,savrsenstvo:cool:
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top