Opel Corsa Limited B&W edition

Opel Corsa Limited B&W edition

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Koja schminka od auta prelijepa je...geldao sam test ove corse unutra mi je perverzija pogotovo sto je unutra crni lak, prelijepo, jos kad sam vidio sa u opremi ima i grijanje volana ko da je Escalade ili G-klasa, a ne corsica u svakom slucaju auto je za svaku pohvalu ;)
 
Član
evo info... 1000 primjeraka i poslana je po jedna svakom VECEM salonu samo u europi tako da se nije mogla porucit... i u bih ima 2 a ne 3 ta sto se pojavljuje u ostala 2 grada je ustvari jedna :) uglavnom dobra je pravo bice uskoro slike unutra...
 
Član
photo0131r.jpg

photo0132l.jpg


evo dvije iz voznje unutrasnjost... nikako da se sjetim da slikam sjedista perverzna su...
 
Član
krasan autić...baš je lijepo legla ova bijela boja koja primječujem da je u zadnje vrijeme pravi boom i kod drugih marki i modela:cool::cool:

Krasno dizajnirana unutrašnjost (jedina primjedba manjak pokazivača temperature motora...al ok) s središnjim grebenom i info displejom.
Motor...taman ono što nabolje leži za kg i konje.;)

Sve super.:cool:
 
Član
btw update je da je kupljena original podna zastita aluminijska motora pojma nemam shta je to al je neka aluminiska konstrukcija shto cuva motor odozdo i pofajn je placena.... (stari insistiro) za farove jos nije bilo rijeci ceka momak rodjendan sad 14.08 pa da vidi ko ce biti siroke ruke :D
 
Član
Zanimljiva vozilica vidjo sam je po Tuzli i ispred opelovog salona dok se jos prodavala ....:cool:
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top