Član
extra corsica,samo da je moja ja bi joj skino te kromirane lajsne naprijed i zamijenio farove neke crne angelice ubacio,vjeruj da bi tad jos bolje izgledo
Frenkie-3B je napisao(la):extra corsica,samo da je moja ja bi joj skino te kromirane lajsne naprijed i zamijenio farove neke crne angelice ubacio,vjeruj da bi tad jos bolje izgledo
kineticki je napisao(la):Jako dobro izgleda moram opet rec, svidja mi se...
No dobro znas i sam sta trebas jos uraditi ako Bog da kad mognes da bude bessstttt
Interijer samo treba malo po mom misljenju, vani izgleda odlicno, nema greske, jedino da imas jos jednu sliko zadnjeg djela
A unutra mozda malo elektronice, sjedista druga i tako tih sitnica, ali dobro ne trebam ti ja govoriti, kada vidim sta si do sada uradio, mogu samo rec SVAKA CAST
i ja opel zakon hehe imao sam i vektru a dobru kasnije cu postaviti slikeGoPlay je napisao(la):I live opel ... opel.... corsa goriiiiiii!
kineticki je napisao(la):Kolike su joj felge?
I mocno izgleda zadnji dio pravoo
meni se samo ne svidja sto si pusio crnu boju tako u spic sa strane, ali sve u svemu
ludiblizanac je napisao(la):i ja opel zakon hehe imao sam i vektru a dobru kasnije cu postaviti slikeGoPlay je napisao(la):I live opel ... opel.... corsa goriiiiiii!
kineticki je napisao(la):ludiblizanac je napisao(la):i ja opel zakon hehe imao sam i vektru a dobru kasnije cu postaviti slikeGoPlay je napisao(la):I live opel ... opel.... corsa goriiiiiii!
AA da i to vidim, meni je to najdraze autoo vectra A..
i da opel najbolji, samo opel i svijet perfektan
ludiblizanac je napisao(la):i ja opel zakon hehe imao sam i vektru a dobru kasnije cu postaviti slikeGoPlay je napisao(la):I live opel ... opel.... corsa goriiiiiii!
meni se samo ne svidja sto si pusio crnu boju tako u spic sa strane, ali sve u svemu
fele su 14 nazad 8 napred 7 j aaaa kako kome men je ok tesko je to bilo nacrtat vjeruj :S
kineticki je napisao(la):ludiblizanac je napisao(la):i ja opel zakon hehe imao sam i vektru a dobru kasnije cu postaviti slikeGoPlay je napisao(la):I live opel ... opel.... corsa goriiiiiii!
fele su 14 nazad 8 napred 7 j aaaa kako kome men je ok tesko je to bilo nacrtat vjeruj :S
Vjerujem ti da je bilo tesko...
Dobro mozda na prvi pogled je tako, mozda je kada se uzivo gleda ljepse. Al najbitnije je da se tebi svidja...
tvrdoglavi je napisao(la):jako neobicno auto
ludiblizanac je napisao(la):kineticki je napisao(la):ludiblizanac je napisao(la):i ja opel zakon hehe imao sam i vektru a dobru kasnije cu postaviti slikeGoPlay je napisao(la):I live opel ... opel.... corsa goriiiiiii!
heheh postavicu kasnije par slika mislim da ce ti se ekstra svidjeti vektra moram ici sad navrati kasnije pogledaj
ja drajvam vectru B meni prelijepa bilo koja ne samo moja
dodushe moja je stock.. opet sam se zaposlio (nadam se zastalno) pa cim padne plata idemo dalje sa projektom
sad pregovaram za masku bez znaka i KN filter pa camo vidjeti.
ali corsa.. mmm bad look nadam se da ce i kod mene tako sve da bude
GoPlay je napisao(la):ludiblizanac je napisao(la):kineticki je napisao(la):ludiblizanac je napisao(la):i ja opel zakon hehe imao sam i vektru a dobru kasnije cu postaviti slikeGoPlay je napisao(la):I live opel ... opel.... corsa goriiiiiii!
heheh postavicu kasnije par slika mislim da ce ti se ekstra svidjeti vektra moram ici sad navrati kasnije pogledaj
ja drajvam vectru B meni prelijepa bilo koja ne samo moja
dodushe moja je stock.. opet sam se zaposlio (nadam se zastalno) pa cim padne plata idemo dalje sa projektom
sad pregovaram za masku bez znaka i KN filter pa camo vidjeti.
ali corsa.. mmm bad look nadam se da ce i kod mene tako sve da bude