Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
sta drugo reci corsa grmi, sijeva, razvaljuje, beton, asfalt ma sve za 10
jedino maaaali prijedlog, barem na slikama meni malo izgleda da bi se trebali zadnji rubovi prosiriti eventualno ako se moze al i ovako je bombastična malena hehehe
sretno sa daljim radovima ako imas sta planirano, a uvijek ima nesto hehehe
druze ne mogu se vise siriti jer da bi ih sirio vise morao bih da sjecem stranice i jos kamaru stvari a iskreno nije mi se bas bas toliko radilo. dobra je i ovako samo moram malo da nazad spustim i to je to pa cemo posle opet nekih novina da uvodimo i da radimo
posto je sad aktivna tema garaze pa da malo skinemo tu prasinetinu sa garaze u brckom je odrzan TS show i osvojio sam pehar tj treće mjesto u klasi street style
zasluzeno, corsica je bas bombasticna, samo jos nazad da legne i uze gume i ja vise nemam ni jedne zamjerke inace, fele, boja, gsi branici, stopovi, farovi, sve za 10
hvala erole na ovim lijepim rijecima. opruge sam donjeo kuci jos samo da probam da vidim koje ce nazad da je spuste a nize gume idu dok ove potrosim ili nadjem da mjenjam za nize koje su dobre