Član
Auto spremno za zimski san...Imao sitnih problema sa servo pumpom...tocnije ulje je bilo pre staro pa sa ga zamijenio..nije puno pomoglo..na kraju sam sve poskidao ukljucujuci i letvu i cijeli sistem...ocistio i sad radi kako treba...presiroke su gume naprijed treba to okrenuti na mijestu hahaha...Kupio sam winter ride...evo malo da se nasmijete...koliko god mrzim to auto i nije mi drago nimalo i nikad nisam sebe mogao da zamislim u dizelu i koliko sam god sebi i drugima govorio da necu nikad dizela iako nemam nista protiv dizela..jednostavno sam osjecao i osjecam da ti tipovi motora nisu za mene...i uvijek sam govorio da famoznu dvicu necu nikada....Spletom okolnosti postao sam vlasnik golfa dvice dizela '84. godiste...da bude jos bolje ili gore ne znam kako da kazem kupljen na moj rodjendan hahahahhaha...Necu da ga predstavljam a nemam ni slika...Posluzit ce preko zime nadam se..Nije u nekom stanju..dotjerane kocnice...grijaci..akumulator sve ostalo me i ne zanima u kakvome je stanju niti cu se truditi da bude u boljem stanju...Ne znam da li krsim pravila foruma ali nemam slika pa cu postaviti link sa pika ima tamo par slika...
http://www.olx.ba/artikal/19105232/golf-2/
Planova za ljeto sto se tice Calibre ima i preko glave...Vjerovatno kompletno farbanje..mislim se izmedju crne boje ili da ostavim crvenu i crne detalje plastika ukljucujuci i zadnji spojler...mijenjanje koznog enterijera...dakle presvlacenje sjedista u crnu kozu i postavljanje crnih tapacirunga sto je dolazilo u nekim Calibrama...Kupovina novih dimeznija guma...naprjied 185(trenutno 195) a natrag bih isao na 225(trenutno 215) ili cak 235 ako se mogne upasovati pod rub....Evo trenutno stanje voznog parka...
http://www.olx.ba/artikal/19105232/golf-2/
Planova za ljeto sto se tice Calibre ima i preko glave...Vjerovatno kompletno farbanje..mislim se izmedju crne boje ili da ostavim crvenu i crne detalje plastika ukljucujuci i zadnji spojler...mijenjanje koznog enterijera...dakle presvlacenje sjedista u crnu kozu i postavljanje crnih tapacirunga sto je dolazilo u nekim Calibrama...Kupovina novih dimeznija guma...naprjied 185(trenutno 195) a natrag bih isao na 225(trenutno 215) ili cak 235 ako se mogne upasovati pod rub....Evo trenutno stanje voznog parka...