semma Član 25.08.2010 #31 vidio jutros auto oko pola 8 kraj mejdana,mislim da je to to,ekstra..ljepota ziva..
Nexus Legend 25.08.2010 #32 extra calibra,ja je ne bih prodavao,ali ako ce je trizex uzeti onda samo naprijed,lik je rekao da nece vise fiata ni pod razno
extra calibra,ja je ne bih prodavao,ali ako ce je trizex uzeti onda samo naprijed,lik je rekao da nece vise fiata ni pod razno
mahe007 Član 25.08.2010 #33 ajjj pa ja tebe svaki dan vidjam :lol: :lol: calibra predobra a tek zvuk ma odlicna kad te vidim na cesti odma masemmm
ajjj pa ja tebe svaki dan vidjam :lol: :lol: calibra predobra a tek zvuk ma odlicna kad te vidim na cesti odma masemmm
trizex Član 26.08.2010 #34 Nexus je napisao(la): extra calibra,ja je ne bih prodavao,ali ako ce je trizex uzeti onda samo naprijed,lik je rekao da nece vise fiata ni pod razno Kliknite za proširenje... sta je kazala? nikad ne reci nikad
Nexus je napisao(la): extra calibra,ja je ne bih prodavao,ali ako ce je trizex uzeti onda samo naprijed,lik je rekao da nece vise fiata ni pod razno Kliknite za proširenje... sta je kazala? nikad ne reci nikad