OPEL CALIBRA 2.0i

OPEL CALIBRA 2.0i

Član
evo nekih slikica od calibre , tek sam se prijavio pa da vidite slike. pozzz[/size]

Prilozi

• IMG_5286.jpg
    IMG_5286.jpg
    79,6 KB · Pregleda: 95
  • IMG_5267.jpg
    IMG_5267.jpg
    66,5 KB · Pregleda: 97
  • IMG_5255.jpg
    IMG_5255.jpg
    56,4 KB · Pregleda: 92
Član
napokon neka calibra bez plastika i tribala :D

decento uradjena... stavi koju sliku unutrasnjosti.. izgleda j*eno :cool:
;)

Legend
predobra,kao i fotke ;)

postavi jos malo slika unutrasnjosti....napisi koju recenicu o doradama ;)

Član
dnikakvih planova nemam . auto nisam nista dirao . al je zato predhodni vlasnik. sve to radio . nista pretjetrrano . znaci felle crvena koza linija auta. xenon . bez ikakvih glupih plastika i spojlera. i ima digitalnu klimu . to je to . a ja je planiram prodati . jer sam je uzeo da se provozam ljeti . i nenamjeravam u zimu ulazit s njom. jer je niska do bola

BHT Ovisnik
cek jel ovo ona calibra s pika s digitalnom klimom,nesto jeftina bila oko 5 -5,5k :cool:

stvarno je prelijepa,ako je to ta jeftinija je bila od svih ostalih,cudilo me sto nije otisla

Član
jbg. svi bi da mjenjaju . nemaju ljudi para. svi sjede kod kuce i oni bi se dopisivali preko pika. jedino sam imao jednu musterju koja je dosla . i gledala po sata auto . i na kraju se razocarala s par sitnica gdje ima korozije. sto ga je odbilo a nema pojma da sve an autu funkcionise. kakvi glupani. prodajem je ja i dalje . hocu sebi sta novije. cjena je4800 zadnja i registrovana prije dva mjeseca

Član
Inače je calibra seljački ferari na našim prostorima. Kakvih ima u Mostaru, dođe čovjeku da zaplače kada ih vidi:icon_eek:

Ovakva je rijetkost;) Svaka čast