Opel Astra OPC Race Camp edition

Opel Astra OPC Race Camp edition

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
opel%20astra%20opc%20race%20camp%201.jpg

Dok čekamo na novu Insigniju OPC (o tome više OVDE), u Opelu su za nemačke kupce pripremili specijalno izdanje aktuelne Astre OPC, nazvane Race Camp edition.

Radi se o modelu sa troja vrata i 2,0 litarskim turbo benzincem od 177kW/240KS, koji od 0 do 100 km/h ubrzava za 6,4 sekunde i postiže najveću brzinu od 244 km/h.

U paketu su i sportsko ogibljenje, bela boja karoserije (sa kontrastom u crnim retrovizorima, prednjem grilu i B stubu sa Race Camp logom), aluminijumski točkovi od 18 inča, veliki zadnji spojler, sportska sedišta, kožni sportski volan i ručica menjača, klima uređaj, stereo-radio CD...

Cene za ovu specijalnu Astru OPC u Nemačkoj počinju od 27.990 evra.
 
Član
Dobra drama al izbor u ovoj klasi auta ogroman . . . ja bi radje meganea rs . . opet kako kazu sto ljudi sto cudi!:icon_smile:
 
Član
premocna je ,mada ja nikad nebi dao tolike pare za ovo auto,ko sto gore rece kolega passat cc
 
Član
arminnn je napisao(la):
27.990 evra
jest dobra al po meni je bolji pasat cc za ove pare

u bosni će vjerojatno bit jeftinije, već je bila rasprava gdje se to zaključilo (pheaton), npr, u hr i njemačkoj nema passata cc za te pare..
 
Član
u njemačkoj najjeftiniji 30.5k €, u hr najjeftiniji 31.5k € ..ajd slično je, znam da je u pheaton temi bilo ogromne razlike, valjda što skuplje to veća razlika, porezi i to..
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top