Cak sam cuo da ti motori na dinamometru redovito pokazuju,tj imaju desetak ks vise od deklarirane snage.panajotis je napisao(la):cdti motor je odlican (licenca fiat-ov motor JTD) , imamo mi novu vektru 1.9 cdti 120 konja i mete
super astra
Got2b je napisao(la):Fina Astrica,odlicno si ovo unutra uradio u carbonu svidja mi se ....
Meni se jedino felgice ne svidjaju,nekako mi previse jednostavno izgledaju, i ovako kako je auto odignuto male izgledaju,il je to opticka varka na slici
a jos ove bijele nisam vidio u Lukavcu
GTI FAN je napisao(la):Cak sam cuo da ti motori na dinamometru redovito pokazuju,tj imaju desetak ks vise od deklarirane snage.panajotis je napisao(la):cdti motor je odlican (licenca fiat-ov motor JTD) , imamo mi novu vektru 1.9 cdti 120 konja i mete
super astra
biggie je napisao(la):Got2b je napisao(la):Fina Astrica,odlicno si ovo unutra uradio u carbonu svidja mi se ....
Meni se jedino felgice ne svidjaju,nekako mi previse jednostavno izgledaju, i ovako kako je auto odignuto male izgledaju,il je to opticka varka na slici
a jos ove bijele nisam vidio u Lukavcu
hvala stari, felgice nisam ni trazio previse upadljive, ove idu uskoro na pjeskarenje i farbanje pa bi trebale biti mal ljepse :icon_biggrin: a kad naletim na opruge malo cu je i spustiti.
u lukavcu se provozaj od bazena prema gusicu i vidjeces ovu bijelu :123:
GTI FAN je napisao(la):Cak sam cuo da ti motori na dinamometru redovito pokazuju,tj imaju desetak ks vise od deklarirane snage.panajotis je napisao(la):cdti motor je odlican (licenca fiat-ov motor JTD) , imamo mi novu vektru 1.9 cdti 120 konja i mete
super astra
i kod mene je ovaj 120 ks motor i prezadovoljan sam sa njim, za preticanja se ubila