Sarajlic je napisao(la):hmmm fina astra i ovo sa carbonom ali po meni malo previse monotono trebao si neke detalje barem uraditi drugacije tipa druga boja carbona i sl
biggie je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):hmmm fina astra i ovo sa carbonom ali po meni malo previse monotono trebao si neke detalje barem uraditi drugacije tipa druga boja carbona i sl
imo sam viska karbona pa sam sve odradio ovako al cu da uradim lasjne, volan i ram oko volana i radia kad mi ovo dosadi, za sad neka stoji.
sto se tice felgi tek sam ih danas stavio, malo mi tresu preko 120 kmh pa se nadam da ce to otici sutra kad ih balansiram.
Sarajlic je napisao(la):nemora znaciti da je samo do balansa,ako nemas centralne prstenove nece puno pomoci balansiranje,ublaziti hoce ali nece nestati
biggie je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):nemora znaciti da je samo do balansa,ako nemas centralne prstenove nece puno pomoci balansiranje,ublaziti hoce ali nece nestati
konto sam o tome jer nemam centralnih prstenova, ako balansiranje ne pomogne moracu kod nekog dobrog tokara, hvala na savjetu
biggie je napisao(la):danas ufradio centralne prstenove i balansiro gume, nema vise vibracija na 120kmh a ni preko :123:
Sarajlic je napisao(la):biggie je napisao(la):danas ufradio centralne prstenove i balansiro gume, nema vise vibracija na 120kmh a ni preko :123:
taj sam odgovor i ocekivao,nego nemogu ocijeniti koja je velicina felgi 16 ili 17 kako god fino cuce na astri