Član
Evo da i ja predstavim auto. Radi se Opel Astri G 2.2 DTI 2003 god. sa 125 PS. Kupljen je prije malo vise od godinu i vise sam nego zadovoljan, kako performansama tako i opremom. Ima 125 "konja" i to je vise nego dovoljno. Opreme ima dosta: daljinsko centralno zakljucavanje, 4x airbag, servo volan podesiv po dubini i visini, digitalna automatska klima, senzor za kisu, senzor u retrovizoru za jaka svjetla, sportska sjedala koja se mogu podesavati i po visini i imaju ugradjenu podrsku za kraljeznicu, retrovizori i stakla na struju, ABS(diskovi na sva 4 kotaca), color stakla, putno racunalo............Super je ocuvan i svana i iznutra,,nikakvih ostecenja nema
Evo i nekoliko slika......:icon_eek::icon_eek:
Uploaded with ImageShack.us
Imao sam i nesrecu sa Astrom, ali dobro je sve proslo kako je moglo biti,. Nakon popravka sam stavio nove felge jer sam morao,, vidjet cete kasnije na slici u kakvom su stanju bile orginalne
Evo i jos koja slika ostecenih felga nakon nesrece
Postavio sam joj presvlake sivene po mjeri,dobro kvalitetne a(a i skupe) ,nek se sjedala malo sacuvaju.
Evo i nekoliko slika......:icon_eek::icon_eek:
Imao sam i nesrecu sa Astrom, ali dobro je sve proslo kako je moglo biti,. Nakon popravka sam stavio nove felge jer sam morao,, vidjet cete kasnije na slici u kakvom su stanju bile orginalne
Evo i jos koja slika ostecenih felga nakon nesrece
Postavio sam joj presvlake sivene po mjeri,dobro kvalitetne a(a i skupe) ,nek se sjedala malo sacuvaju.