Opel Astra G

Opel Astra G

Član
Evo da i ja predstavim auto. Radi se Opel Astri G 2.2 DTI 2003 god. sa 125 PS. Kupljen je prije malo vise od godinu i vise sam nego zadovoljan, kako performansama tako i opremom. Ima 125 "konja" i to je vise nego dovoljno. Opreme ima dosta: daljinsko centralno zakljucavanje, 4x airbag, servo volan podesiv po dubini i visini, digitalna automatska klima, senzor za kisu, senzor u retrovizoru za jaka svjetla, sportska sjedala koja se mogu podesavati i po visini i imaju ugradjenu podrsku za kraljeznicu, retrovizori i stakla na struju, ABS(diskovi na sva 4 kotaca), color stakla, putno racunalo............Super je ocuvan i svana i iznutra,,nikakvih ostecenja nema

Evo i nekoliko slika......:cool:;):icon_eek::icon_eek:

Uploaded with ImageShack.us

286qo40.jpg

Imao sam i nesrecu sa Astrom, ali dobro je sve proslo kako je moglo biti,. Nakon popravka sam stavio nove felge jer sam morao,, vidjet cete kasnije na slici u kakvom su stanju bile orginalne

5a3af.jpg

2agp6co.jpg

2pr62w3.jpg

2h2gx76.jpg

2ujttef.jpg

Evo i jos koja slika ostecenih felga nakon nesrece

2poccx3.jpg

23u4n6u.jpg

51qyb9.jpg

xmv51y.jpg

Postavio sam joj presvlake sivene po mjeri,dobro kvalitetne a(a i skupe) ,nek se sjedala malo sacuvaju.

Član
ArminM je napisao(la):
fina astra pravo, baci nam i koju sliku unutrasnjosti
a kako skrsi felu ovako:icon_eek:

A nije samo jedna skrsena,dvije su to,a dvije ozuljane :icon_rolleyes:

Little Dragon je napisao(la):
daj kakve slike unutrasnjosti , cudi me toliko opreme a nema maglenke , jesu li mu sva 4 prozora na dugme?

stavit cu slike,a za maglenke neznam,,nisu samo su prednja dva na struju

G@GY je napisao(la):
Fina Astrica pravo ;), planiras li stogod radit, imas li kakvih planova?

Dobra je ,dosta jaka a trosi normalne voznje manje od 6 litara,,nisam sad za sad nista mislio radit,,,nekad kasnije stavit xenon,vece felge i spustit ga i tako neke sitnice,nista previse.Sad bi mu samo zatamnio stope,ali ne bi sprejom sto govore,nego folijom tamnom jer sam vidio negdje ovde da rade folijom samo neznam gdje ima kupit..;)

Član
miha_lu je napisao(la):
ArminM je napisao(la):
fina astra pravo, baci nam i koju sliku unutrasnjosti
a kako skrsi felu ovako:icon_eek:

A nije samo jedna skrsena,dvije su to,a dvije ozuljane :icon_rolleyes:

Little Dragon je napisao(la):
daj kakve slike unutrasnjosti , cudi me toliko opreme a nema maglenke , jesu li mu sva 4 prozora na dugme?

stavit cu slike,a za maglenke neznam,,nisu samo su prednja dva na struju

G@GY je napisao(la):
Fina Astrica pravo ;), planiras li stogod radit, imas li kakvih planova?

Dobra je ,dosta jaka a trosi normalne voznje manje od 6 litara,,nisam sad za sad nista mislio radit,,,nekad kasnije stavit xenon,vece felge i spustit ga i tako neke sitnice,nista previse.Sad bi mu samo zatamnio stope,ali ne bi sprejom sto govore,nego folijom tamnom jer sam vidio negdje ovde da rade folijom samo neznam gdje ima kupit..;)

ma dobro samo polako ;), a sto se stopkih tice ja sam kod sebe radio s folijom, to potrazi u malo boljim stamparijama, to ti je ona folija za izradu natpisa reklama i sl. samo sto je transparentna