RE: Opel Astra G OPC
Evo ga malo novosti , auto je konacno pocelo da se radi , termin je malo bio problem radi guzve danas nesto svi farbaju i udaraju auta sta je ovo:lol: pa evo malo slikica nije nista specijalno jer je danas prvi dan rada al et ide lagano , ocekuje se da ce biti gotov aBd do 1.vog pa cemo da vidimo
Nisam slikao novu masku prije pa evo sad koja slika , Opel Freaks ce skontati o cemu je rijec
takodje nisam ni felgice najbolje slikao pa evo koja slikica i toga..
prvo sto se pocelo raditi jeste i ono meni najdraze sto mi je palo na pamet a kasnije se podudarilo da su jos neki FREAK-ovi uradili istu stvar a to je malo manji Grill radi cjelokupnog izgleda i takodje da se fino sastavi sa badlook-om
gepek rastavljen , brava sa plastikom skinuta , brisac skinut , ceka se samo ponedeljak da pocnu radovi na limariji za sada samo ovo...
oznacen gepek , lim se spusta do djela na kojem je traka i ostaje samo mjesto za tablicu
i to je to za sad , abd opet cu ici sredinom slijedece sedmice da i ja malo pomognem , vecinu stvari sam ja poskidao jer ljudi imaju bas puno posla zbog mene su odbili mnoge musterije da se odradi auto lijepo i kvalitetno