Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
znaci bogatasi tj debili nemaju obzira , ovu stetu je napravio brat od poznatog doktora Harisa Tanovica , iznerviran nasao sam broj telefona i on mene krivi zato sto sam postavio tu gume a hladno sam ga gledao s prozora i vristao na njeg dok je namjerno gume gurao prema mom autu a mogao je komotno izaci da je isao malo na rikverc. Jos mi kaze nemoj tako samnom da pricas , jedini odgovor poslije koji je dobio to je da ce doci opet u ulicu a nek mi demolira moju Astru ja cu njegovog ML-a zapalit :icon_mad:
glupson,mislio malo pomjeriti gume da dobije na prostoru,a one se prevrnule i bum na tvoje auto :icon_sad: Ako ti se isplati,vrati istom mjerom,jer koliko znam policija ce i tebe kaznit zbog stavljanja ovih guma po parkingu...
Koji debil ovo je bas najmerno gurnuto nije mogao tek tako slucajno ovoliki kamen pomjeriti :icon_rolleyes:
Najbolje tri gume jednu na drugu i beton uliti u njih onda se ne mogu ni prevrnuti ni pomjeriti