enesss je napisao(la):odlicno odradjeno , i super ti se slaze uz enterijer , svaka cast !
Little Dragon je napisao(la):extra je ispalo , inace znam da je problem presvuci onaj dio gdje dodje info display kako si to rijesio?
hvala , bit ce jos par sitnica al nista pretjerano, trebalo bi do pocetka avgusta bit sve to gotovo sto sam zamislio, felge, opruge, xenoni i jos nekih stvari...adi187 je napisao(la):Lijepa ti ova astra, nisam ni vidio do sad temu, super izgleda sa ovih par detalja dorade
hvalaSarajlic je napisao(la):pravo fina astra
ArminM je napisao(la):pogodio si sa ovim carbonom definitivno
dumpors je napisao(la):odlican posao sa karbonom, zanima me koji si koristio,jel kineski ili neki markirani.
Fabia RS je napisao(la):Pravo dobro uradjeno i ja odkad planiram da se rijesim one drvenarije na sredisnjoj konzoli na ovaj nacin, ali ispiti ne dozvoljavaju
G@GY je napisao(la):Fabia RS je napisao(la):Pravo dobro uradjeno i ja odkad planiram da se rijesim one drvenarije na sredisnjoj konzoli na ovaj nacin, ali ispiti ne dozvoljavaju
hehe ma samo polako, i ja sam se konto farvat cu vako farbat cu nako, i slucajno naletim na ovu foliju i ajd reko da uzmem i odradim njom
ja sam uzeo 1 m2, i moze bit za sve, jos sam jedan par retrovizora presvuko, telefon i jos brdo nekih gluposti i ostao je jos jedan mali komadic za jos 1 retrovizor xDFabia RS je napisao(la):G@GY je napisao(la):Fabia RS je napisao(la):Pravo dobro uradjeno i ja odkad planiram da se rijesim one drvenarije na sredisnjoj konzoli na ovaj nacin, ali ispiti ne dozvoljavaju
hehe ma samo polako, i ja sam se konto farvat cu vako farbat cu nako, i slucajno naletim na ovu foliju i ajd reko da uzmem i odradim njom
Koliko ti je trebalo folije za ovo sve sto si odradio? Ja bi isto otako samo nebi retrovizore jer su ionako crni
cvijanovx1 je napisao(la):Fina Astra!!
Svaka cast na radu s karbonom odlicno je ispalo