Trna Član 22.12.2007 #20 Moraju se nabaciti znam.....fale....jer prstenovi nisu citavi tako da kad legnu obrve.........Andjeoske Ljute oci !!!! HEHE !!!
Moraju se nabaciti znam.....fale....jer prstenovi nisu citavi tako da kad legnu obrve.........Andjeoske Ljute oci !!!! HEHE !!!
Gianni Član 18.03.2008 #22 Pozdrav svima, Juce sam nabacio Angel Eyes na moju astru samo mi nije jasno kako se podesavaju, jer nema kao na starim farovima onih sarafica Pozdrav svima
Pozdrav svima, Juce sam nabacio Angel Eyes na moju astru samo mi nije jasno kako se podesavaju, jer nema kao na starim farovima onih sarafica Pozdrav svima
Gianni Član 19.03.2008 #24 :icon_smile: bas si me utjesio sta su Sonar Angel Eyes evo sliku cu da postavim da vidite
Bekir_SA Član 20.03.2008 #26 Gianni je napisao(la): Pozdrav svima, Juce sam nabacio Angel Eyes na moju astru samo mi nije jasno kako se podesavaju, jer nema kao na starim farovima onih sarafica Pozdrav svima Kliknite za proširenje... Obadvije astre su zvjer farovi legli extra al buraz otvori sebi temu pa ubacuj slike i pitanja...
Gianni je napisao(la): Pozdrav svima, Juce sam nabacio Angel Eyes na moju astru samo mi nije jasno kako se podesavaju, jer nema kao na starim farovima onih sarafica Pozdrav svima Kliknite za proširenje... Obadvije astre su zvjer farovi legli extra al buraz otvori sebi temu pa ubacuj slike i pitanja...