Član
ja nisam znao za to klikanje na reklame :icon_rolleyes: ako vec pomaze forumu svaki dan klikam
tvrdoglavi je napisao(la):ja nisam znao za to klikanje na reklame :icon_rolleyes: ako vec pomaze forumu svaki dan klikam
edoze je napisao(la):ko zna radit u PS-u,corelu,itd,moze naci POSAO...a ove gluposti, ne vjerujem bas....
XeNON123 je napisao(la):edoze je napisao(la):ko zna radit u PS-u,corelu,itd,moze naci POSAO...a ove gluposti, ne vjerujem bas....
ZNM ja!
gdje naci?
XeNON123 je napisao(la):edoze je napisao(la):ko zna radit u PS-u,corelu,itd,moze naci POSAO...a ove gluposti, ne vjerujem bas....
ZNM ja!
gdje naci?
MTR je napisao(la):ljudi moji kakav net , nadjite normalne poslove u kojima mozete napredovat , s cim ce te na netu napredovat ? s novim misem ?
klikni ovdje klikni ondje je*e to ba , ne kontam vas jel vam ljepse sjedit na netu ili u nekoj boljoj firmi .
nemojte mi sad onu standardnu pricu , ne moze tamo treba stela itd itd. ja do sad nikad nisam imao stele i uvijek sam radio ono sto volim
zilla_ je napisao(la):Na netu se može jako dobro zaraditi samo ako čovjek ima dobru ideju i ako malo pronjuška... Poznajem nekoliko ljudi koji zarađuju fakultetsku platu...
I ja sam za godinu zaradio oko 4500$ na Filesonic-u i oko 1500$ na Oron-u uploadujući xxx fajlove i dijeleći to na 3 najjača foruma vezano za tu tematiku... Solidno sam zarađivao al znam puno ljudi iz Srbije i HR koji su uzmiali dnevno preko 100$ uz manje od 8h dnevnog rada...