Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
ma sto se tice mene, boli me da nekazem sta, nek idu, energopetrol po meni odlican, tu sipam i sipacu, vise volim davati u drzavnu kasu nego nekom privatniku, ili strancu
Prije su na BN reklamirali neku pumpu u BN ka ima selovo gorivo. Jbg trziste nafte u BiH nije uopste malo i sitno kako neko misli moze se tu dosta napravit, gore je u drugim zemljama jer su regulative jebenije pa nemas sranja ko u nas. Cjene su im kolko sam skonto u ravnini sa konkurencijom a od nje odskacu po svim pitanjima. Na vecini pumpi ovo u nas sto se sipa je smece, ovdje da dodje neka strana kompanija posteno da radi u roku par godina pomela bi ove sve konkurente, a ovo sto se prica u nas za naftu i sl, pa sve i da je nadju bas neko misli da ce je Bosanac koristit i eksploatisat, to ce pokupit neki od imperijalista nama ce ostat samo rupe nije ovo Titina drzava pa da sam gazdujes u svom dvoristu.
PS...Imali su dobre trebe na pumpi, nzm hocel i njih vodit il one ostaju:lol:
Neznam kakva vam je priča da OMV prodaje bolje gorivo od ostalih... ?
Lično bio s kolegom kad je išao za svoju pumpu po gorivo, na istom mijestu pune svi redom kao i Kopex svoje cisterne, iz kojih pune rezervoare OMV pumpi...
Neko spomenu, najbolje bi bilo kad bi Šel uzeo sve... i počeo ovdje vadit naftu kod nas
Meni njihovo gorivo i nije bilo cemu, ne mogu 100% biti siguran ali sam uvijek imao dojam da sa njihovim gorivom manje prelazim km nego sa npr Energopetrolovim. Tako da mi kao potrosacu i nije nesto krivo.
E sad pitanje je zasto se u par dana dvije naftne kompanije povlace sa naseg trzista
goriva se nabavljaju sa istih mjesta,sve benzinske,razlika je samo u dodavanju aditiva,neko vise doda,ima vecu cijenu ,neko manje,et to vam je istina,vjerovali ili ne,a da shell preeuzme bilo bi lijepo
ponekad sam sipao na OMV-u, nikakvih problema nisam imao ni sa jednim autom, gorivo je solidno, ali na EP sam redovan gost, vise prelazim po rezervoaru nego sa OMV-ovim gorivom, mjerio sam par puta.
a gdje ima tih Nestro, nigdje mi nije zapala za oko, doduse rijetko se kad i zagledam u pumpe osim HIFE, EP-a i OMV-a :icon_rolleyes:
a sto se teme tice, nek idu gdje god hoce, al nek ostave sendvice u ponudi, kako legne navecer... uuhh