cTERZAr je napisao(la):svasta se prica i svasta bit,istina i lazi,oni koji rade kao poslovodje na tim benz nemaju pojma o tome stoga...:icon_rolleyes:
adi187 je napisao(la):cTERZAr je napisao(la):svasta se prica i svasta bit,istina i lazi,oni koji rade kao poslovodje na tim benz nemaju pojma o tome stoga...:icon_rolleyes:
kakva tuga, ne moze bit skuplje gorivo ak odu nikako
A vala da se nema gdje nasuti ima, kod nas vamo recimo HIFA i Rimco Sant imaju bolje gorivo od OMW-a,i vise se sipa kod njih nego na omw-u
Prevoznici svi na hifi sipaju,autobusi, kamioni....testirali ljudi i kaziu da vise prelazi kad tu sipaju nego na omw
mokeBass je napisao(la):ma sto se tice mene, boli me da nekazem sta, nek idu, energopetrol po meni odlican, tu sipam i sipacu, vise volim davati u drzavnu kasu nego nekom privatniku, ili strancu
rs6 je napisao(la):adi187 je napisao(la):cTERZAr je napisao(la):svasta se prica i svasta bit,istina i lazi,oni koji rade kao poslovodje na tim benz nemaju pojma o tome stoga...:icon_rolleyes:
A vala da se nema gdje nasuti ima, kod nas vamo recimo HIFA i Rimco Sant imaju bolje gorivo od OMW-a,i vise se sipa kod njih nego na omw-u
Prevoznici svi na hifi sipaju,autobusi, kamioni....testirali ljudi i kaziu da vise prelazi kad tu sipaju nego na omw
adi rimco sant ti ima najlosije gorivo na nasem podrucju ..... " ispitano " na kamionima i bagerima ..... dok Ina prednjaci od sviju ....
btw sta je sa onom najavom dolaska shell-a da nece oni uskocit slucajno usput ako uskoce i pocnu onu nasu naftu vadit bit ce to dobro ....
adi187 je napisao(la):rs6 je napisao(la):adi187 je napisao(la):cTERZAr je napisao(la):svasta se prica i svasta bit,istina i lazi,oni koji rade kao poslovodje na tim benz nemaju pojma o tome stoga...:icon_rolleyes:
adi rimco sant ti ima najlosije gorivo na nasem podrucju ..... " ispitano " na kamionima i bagerima ..... dok Ina prednjaci od sviju ....
btw sta je sa onom najavom dolaska shell-a da nece oni uskocit slucajno usput ako uskoce i pocnu onu nasu naftu vadit bit ce to dobro ....
Ti si prvi od kojeg cujem da gorivo na rimcu ne valja :icon_rolleyes:
mokeBass je napisao(la):ma sto se tice mene, boli me da nekazem sta, nek idu, energopetrol po meni odlican, tu sipam i sipacu, vise volim davati u drzavnu kasu nego nekom privatniku, ili strancu
xxfmanxx je napisao(la):mokeBass je napisao(la):ma sto se tice mene, boli me da nekazem sta, nek idu, energopetrol po meni odlican, tu sipam i sipacu, vise volim davati u drzavnu kasu nego nekom privatniku, ili strancu
isti sam :lol: