duran je napisao(la):zile je napisao(la):bilo je vala fino malo moj retrovizor je smetao jednom momku al eto i to smo rijesili :lol: noke ajd stavi slike da vidimo
e ja vec negdje napisao halali za retrevizor nisma namjerno previse si mi prisao autu hahah i meni bilo pravo fino i drago mi je sto sam upoznao fine raje poz svima
zile je napisao(la):haha ma nista drug vidio si da nije nista a tvoj pezo pravo fin ja sam prije 2-3 mjeseca trebao uzeti takvog isti branik naprijed samo mislim da je bio tamno plavi 2.0 160 konja al sam bio kratak sa lovom :icon_sad:
duran je napisao(la):zile je napisao(la):haha ma nista drug vidio si da nije nista a tvoj pezo pravo fin ja sam prije 2-3 mjeseca trebao uzeti takvog isti branik naprijed samo mislim da je bio tamno plavi 2.0 160 konja al sam bio kratak sa lovom :icon_sad:
znam to je bio nukijev pug gti i crn je mozda ti se ucinilo da je plav... a jedini ja imam kit u kompletu njaaaaa :smajli44: :lol:
SRAM te bilo, imamo i mi nju u kompletuduran je napisao(la):znam to je bio nukijev pug gti i crn je mozda ti se ucinilo da je plav... a jedini ja imam kitu u kompletu njaaaaa :smajli44: :lol:
roki_actros je napisao(la):Hoce bit ce u Tuzli ako Bog da uskoro, vrlo brzo...
Maruti je MUNJAMaruti je napisao(la):Bilo je fino okupljanje, jest da je "Maruti" izazvao malo smijeha, al sve u svemu bilo je fino
Pozz
guster je napisao(la):Maruti je MUNJAMaruti je napisao(la):Bilo je fino okupljanje, jest da je "Maruti" izazvao malo smijeha, al sve u svemu bilo je fino
Pozz