emirEX_sa Član 04.02.2010 #1 Sta mislite da napravimo jedno zimsko okupljanje na bjelasnici ili igmanu. Moj prijedlog je sada u nedjelju u 10:00 da se okupimo na pakingu kod mercator-a dobrinja i oko 10:30 polako krenemo prema bjelasnici ili igmanu.
Sta mislite da napravimo jedno zimsko okupljanje na bjelasnici ili igmanu. Moj prijedlog je sada u nedjelju u 10:00 da se okupimo na pakingu kod mercator-a dobrinja i oko 10:30 polako krenemo prema bjelasnici ili igmanu.
Tuning Član 04.02.2010 #2 Jbg ja nemogu,previse imam obaveza a volio bih da mogu. :icon_rolleyes: Fin vam provod zelim ako odete.
Jbg ja nemogu,previse imam obaveza a volio bih da mogu. :icon_rolleyes: Fin vam provod zelim ako odete.
.nOKe Legend 04.02.2010 #4 predpostavljam da su svi pozvani.. ja sam za, pa ako bude nesto od ovog, rado bih isao
Sporting Član 04.02.2010 #5 Za one koji planiraju treba samo obratiti na padavine, posto su ih za vikend najavili.
emirEX_sa Član 04.02.2010 #7 ja idem u nedjelju. svi su naravno pozvani. nadam se da ce biti veci odziv pa da odemo gore. treba malo promjeniti dojadila vise interex garaza
ja idem u nedjelju. svi su naravno pozvani. nadam se da ce biti veci odziv pa da odemo gore. treba malo promjeniti dojadila vise interex garaza
emirEX_sa Član 05.02.2010 #11 0g1 je napisao(la): i sta ste mislili kad se stigne gore ? Kliknite za proširenje... malo prohodati, otici na grah i ustipke. ma malo izaci iz ovoga smoga i otici na cist zrak
0g1 je napisao(la): i sta ste mislili kad se stigne gore ? Kliknite za proširenje... malo prohodati, otici na grah i ustipke. ma malo izaci iz ovoga smoga i otici na cist zrak
Spreco Član 05.02.2010 #12 sta je rec ljudi jel to niko ne voli planinu:icon_question::icon_question:
emirEX_sa Član 06.02.2010 #15 to bi skontali kad bi se okupili. ako ne bude niko dosao ja idem na bjelasnicu a poslije malo na igman i onda kuci
to bi skontali kad bi se okupili. ako ne bude niko dosao ja idem na bjelasnicu a poslije malo na igman i onda kuci