Član
daj ljudi probudite se... imal kakvih okupljanja na nasem podruciju... niko nista... TK je pun dobrih auta i ljepih auta, pa sramota je da nemammo okupljanja...
:123::123::123::123:
:123::123::123::123:
haso je napisao(la):ekipa se dogovorila u nedjelju da se skupi malo na ciljugama, jest da je iskopan kanal pa se nemoze uci gdje se inace ulazilo na pistu ali ima neki put preko trave moze se polako uci
isto tako sam cuo da je i pista u losem stanju, trava izrasla ali eto vidjecemo ako bude bash losa nemoramo se potezati
Anis Kadric je napisao(la):haso je napisao(la):ekipa se dogovorila u nedjelju da se skupi malo na ciljugama, jest da je iskopan kanal pa se nemoze uci gdje se inace ulazilo na pistu ali ima neki put preko trave moze se polako uci
isto tako sam cuo da je i pista u losem stanju, trava izrasla ali eto vidjecemo ako bude bash losa nemoramo se potezati
gdje dodu te ciljugee ja radim u tz al bih volio doci da upoznam tu raju i vidim dobrih vozila...pozz???
GreenDevil je napisao(la):jel to 328i najbrzi:icon_question::icon_question:
koji je motor u Bori:icon_question:
edo_benz je napisao(la):kad je ovo bilo sta :icon_question: 09.09 e jeste nekakvi :lol:
dohc_16V_Mo. je napisao(la):Izgleda da je dobio pasat za jedno duzinu i po auta,sta ti je rec 4motion a i kadet ide "ko nevrijeme".
Dzeniii je napisao(la):Na pistu se ne moze, olete neki avioni sad tamo
Sajo_Golf GT je napisao(la):Ejs bili na pisti a niko nije javio ovdje..:icon_rolleyes:
Koji je motor u Seat Leon-u?