Administrator
komsija odlicna oct... nabaci mu fabricki nastavak za auspuh... izgledat ce puno bolje
hakkler je napisao(la):Dobra pila
Jel bila velika razlika u cijeni da si uzeo npr. 1.6 CR tdi ?
Pošto se ovaj motor lagano gasi u vw koncernu..
Jesi uzeo(dobio) nešto dodatno na elegance opremu?
Ima..ne bi pitao da nema.Nisi se baš informirao kako trebamario1 je napisao(la):hakkler je napisao(la):Dobra pila
ja mislim da u ponudi i nema taj motor sto se o2 tice,a bio je onaj 2.0 tdi sa 140ks al od njega sam odustao jer sam "cuo" da se bas i nije pokazao a i skuplji je za 3500km .. nista dodatno na elegance nisam uzimao a takodje ni dobio ..ovi su mi u cosmocu nekako skrti :S
hakkler je napisao(la):Ima..ne bi pitao da nema.Nisi se baš informirao kako trebamario1 je napisao(la):hakkler je napisao(la):Dobra pila
ja mislim da u ponudi i nema taj motor sto se o2 tice,a bio je onaj 2.0 tdi sa 140ks al od njega sam odustao jer sam "cuo" da se bas i nije pokazao a i skuplji je za 3500km .. nista dodatno na elegance nisam uzimao a takodje ni dobio ..ovi su mi u cosmocu nekako skrti :S
http://www.cosmos-commerce.ba/cjenovnici/cjenovnik_octavia_a5_fl.pdf
Kod nas u HR je razlika 5000 kuna u odnosu na PD.
cijene Octavia u HR
1.6 cr tdi je puno tiši i umjereniji,manje troši uz iste performase..nasuprot 1.9 pd tdi
usporedba 1.6 cr VS 1.9 pd TDI
al se PD da fino čipirat da je to sve kako treba :icon_smile: dok za cr još nisam naišao ili čuo da je to netko radio.
Bilo bi zgodno za početak ubacit xenon od 5000K pošto imaš leću (ako ga nisi uzeo/dobio uz auto.) + da se preko vag coma iskodirat (ako nemaš) da ti pali maglenku kad skrečeš ili daš žmigu ispod 40km/h.
Vidim da su ovi moji kolege koji voze Octavije zadnje generacije dosta toga izkemijali preko tog vag coma (al nisu doplatilil za to )
ugl. puno sretnih km ti želim :icon_smile: