Evo vam i mog iskustva, bio u dva ta neka servisa nazovi, koji u reklami imaju poliranje ovo ono i skidanje sitnih ogrebotina, samo sto nisu definisali te sitne jer koje god da sam ja odvezao su bile previse krupne i nisu se mogle ispolirati
))
A evo iskustva sa neta, foruma, ebay-a i tako to: Na ebay-u postoji nesto sto se zove cerijum oksid to sluzi za poliranje stakla i moze se polirati kao i lak sa polir pastom za lak isto ima par granulacija i kazu da radi ja jos nisam probao ali cu pa za sad ne mogu reci nista konkretno ali eto ljudi tvrde da radi perfektno i da se cak mogu i vece i manje parnice polirati samo sto kod vecih ostane malo valovito ali se pravo gledajuci ne vidi parnica i bude glatko kao novo staklo.
Obicna pasta za lak - farbu ne vjerujem da moze ista osim da ocisti staklo.
A jos jedna luda ideja koju je lik probao, cini mi se sa foruma HID PLANET jeste da lakira staklo, konkretno je bila rijec o socivima iz farova, ako ste upoznati imaju sociva koja su skroz prozirna - skuplja i imaju sociva koja imaju linije ili tackice iliti samucena - jeftinija, e sad lik-kralj je uzeo bezbojni auto lak i prespricao ta jeftinija zamucena i tako dobio skuplja prozirna sociva i kaze da perfektno radi
Mislim da to lakiranje ne bi funksionisalo za prednju i zadnju sajbu gdje imamo brisace ali bi moglo za bocna stakla da upali. To svakako moram probati jer i ako zajebem nesto lak se moze lako ocistiti.
Eto.