Rolixy Član 21.09.2007 #19 RE: Ofarbao Felge Evo slike nemoj te strajkati:lol: Nisam bio kuci cijeli dan pa evo sad slike http://img95.imageshack.us/img95/977/photo0054bd8.jpg Sutra dorada na felgama treba se jos nesto farbati pa cu sutra vise slika postaviti.
RE: Ofarbao Felge Evo slike nemoj te strajkati:lol: Nisam bio kuci cijeli dan pa evo sad slike http://img95.imageshack.us/img95/977/photo0054bd8.jpg Sutra dorada na felgama treba se jos nesto farbati pa cu sutra vise slika postaviti.
edo Član 21.09.2007 #21 RE: Ofarbao Felge imao sam iste felge,mislim da su neke neubičajnije da bi bolje izgledalo,ali tvoje auto...
RE: Ofarbao Felge imao sam iste felge,mislim da su neke neubičajnije da bi bolje izgledalo,ali tvoje auto...
Cr4cK_M45t3R_Fl45H Član 21.09.2007 #22 RE: Ofarbao Felge trizex je napisao(la): dobar avatar crack Kliknite za proširenje... thx trudio sam se a uskoro kad zavrshimo papirologiju za FIAT CLUB bit che i FIAT LOGO p.s. @ thread starter felgice su X-tra da moje nisu vech crne ofarbo bi ih odma
RE: Ofarbao Felge trizex je napisao(la): dobar avatar crack Kliknite za proširenje... thx trudio sam se a uskoro kad zavrshimo papirologiju za FIAT CLUB bit che i FIAT LOGO p.s. @ thread starter felgice su X-tra da moje nisu vech crne ofarbo bi ih odma
Outrage Član 21.09.2007 #23 RE: Ofarbao Felge Dobro izgleda,mada nesto nisam ljubitelj crni fela!Iako sam primjetio da se to dosta u zadnje vrijeme fura!
RE: Ofarbao Felge Dobro izgleda,mada nesto nisam ljubitelj crni fela!Iako sam primjetio da se to dosta u zadnje vrijeme fura!
H Har3 Član 22.09.2007 #25 RE: Ofarbao Felge Ne volim crne felge! Tako da cisto sumnjam da ovakve bolje izgledaju od "defaltnih" Uglavnom , srecno to je samo moje misljenje.
RE: Ofarbao Felge Ne volim crne felge! Tako da cisto sumnjam da ovakve bolje izgledaju od "defaltnih" Uglavnom , srecno to je samo moje misljenje.
emirEX_sa Član 22.09.2007 #26 RE: Ofarbao Felge mozda kad bi i prsten oko felge ofarbao u boju auta bi jos bolje izgledalo. ne znam nisam siguran po meni bi bilo ljepse
RE: Ofarbao Felge mozda kad bi i prsten oko felge ofarbao u boju auta bi jos bolje izgledalo. ne znam nisam siguran po meni bi bilo ljepse
Rolixy Član 22.09.2007 #30 RE: Ofarbao Felge emirEX_sa je napisao(la): mozda kad bi i prsten oko felge ofarbao u boju auta bi jos bolje izgledalo. ne znam nisam siguran po meni bi bilo ljepse Kliknite za proširenje... Kao kod nove Astre ???? to sam kontao a i Liga mi je govorio juce, vidjecu danas sta da radim,mozda sve ispocetka uradim i u niklovanu
RE: Ofarbao Felge emirEX_sa je napisao(la): mozda kad bi i prsten oko felge ofarbao u boju auta bi jos bolje izgledalo. ne znam nisam siguran po meni bi bilo ljepse Kliknite za proširenje... Kao kod nove Astre ???? to sam kontao a i Liga mi je govorio juce, vidjecu danas sta da radim,mozda sve ispocetka uradim i u niklovanu