IGY Član 10.04.2007 #16 vidicu ima i original za dvicu kristalne maglenke, al neka polako pocinjem sa sredzivanjem
IGY Član 10.04.2007 #17 ado87 je napisao(la): zaboravih... dobro je ispalo samo polahko jos da se uzivo vidi u ned... Kliknite za proširenje... a naravno da ce se vidjeti u nedelju, do sad nisam jos ni jedan ne opravdan imao
ado87 je napisao(la): zaboravih... dobro je ispalo samo polahko jos da se uzivo vidi u ned... Kliknite za proširenje... a naravno da ce se vidjeti u nedelju, do sad nisam jos ni jedan ne opravdan imao
M mijo_16v Član 11.04.2007 #18 ne znam kako kod nas stoje cijene tih kristalnih maglenki, znam da sam ih vidio, ima ih, a eto poredjenja radi na ebay su 35 eura. isto toliko sam na ebay platio i kristalne stopke, dok je cijena u tuzli tih stopki oko 220 maraka
ne znam kako kod nas stoje cijene tih kristalnih maglenki, znam da sam ih vidio, ima ih, a eto poredjenja radi na ebay su 35 eura. isto toliko sam na ebay platio i kristalne stopke, dok je cijena u tuzli tih stopki oko 220 maraka