Član
Tako je trebalo odavnoShelby je napisao(la):jedan savjet,riješi te kazne što prije,u Zenici vec 2 mjeseca,redovno oduzimaju auta...
zaustavi te patrola,rutinska kontrola,provjeri i oduzme auto
Tako je trebalo odavnoShelby je napisao(la):jedan savjet,riješi te kazne što prije,u Zenici vec 2 mjeseca,redovno oduzimaju auta...
zaustavi te patrola,rutinska kontrola,provjeri i oduzme auto
saledoboj je napisao(la):Za neplacene kazne niko ti ne moze oduzet auto, imas kaznu 50 KM uzmu ti auto od 20 000 u Zenici kad bi uzimali sve sto je blagoreceno steceno na sumnjiv nacina pola grada bi trebali konfiskovat al nije ovo tema toga...
vlado_jaje80 je napisao(la):ma znam i ja da cu morat pltit kad tad...odugovlacit cu maximalno :lol: al znam da cu platit...al et vozacka je jutros vracena bez ikakvih problema....
OggyBoy je napisao(la):Možeš podići, nikakav problem, više puta testirano od strane dobrih kolega.
Za neplacene kazne niko ti ne moze oduzet auto, imas kaznu 50 KM uzmu ti auto od 20 000 u Zenici kad bi uzimali sve sto je blagoreceno steceno na sumnjiv nacina pola grada bi trebali konfiskovat al nije ovo tema toga...