Pa Edo, otvori saobraćajnu i vlasničku i sve ti se samo kaže. Trebaš zamijeniti saobraćajnu, a u vlasničku možeš upisati samo ako ima mjesta, a ako nema i nju mijenjaš....vozačka, lična i pasoš unutar jedne općine ostaju isti.Da ne otvaram novu temu... promijenio sam prebivaliste.. isti grad ostao, druga adresa.. u januaru prosle godine... u decembru mi dodje kazna iz kiseljaka na staru adresu, poslije toga jos koverte iz biroa zelene karte, brckogas osiguranja i triglav osiguranja, sve na staru adresu.. odem u MUP, kazu u CIPSu je promijenjeno, nemamo mi s tim nista. Pitam na salteru za vozacke... onaj jedan lik kaze da moram zamijeniti saobracajnu, vlasnicku i vozacku??? Pitam ga, zar se saobracajna ne mijenja kad se popuni. Kaze tako je????
Nemam pojma kome da se obratim, svi me upucuju na druge koji, naravno, nemaju nista s tim.
Zar ne vazi adresa u CIPSu za sve dokumente?
probaj ba u posti. postaru objasnit da si promijenio adresu, ili bar da te nazove kad ima nesto za tebe na staru adresuJa vec dvaput isao po CIPS...Nova adresa na njemu. Na posti stara
probaj ba u posti. postaru objasnit da si promijenio adresu, ili bar da te nazove kad ima nesto za tebe na staru adresu
Ako su te tražili po tablicama (a jesu), imaju one podatke koji su ti u saobraćajnoj dozvoli.
Ali nije to problem ni skupo zamijeniti, osim ako nemaš neplaćenih kazni.
Samo u vlasničku upisuju novu adresu,ako je promjeniš 5 KM takse u TK,neznam u ZDK.Saobraćajna ostaje ista.Hvala drugar. Nemam kazni, imam jednu iz kiseljaka koja treba doci al 11 preko ogranicenja vozio tako da nece bit velika pa je rijesim odmah.
Bježi u Sarajevu, a majka iz Kaknja ga zove i pita da li to njega ganja policija, i ako ga ganjaju da stane. Da ti nije mati slučajno vidovita Džemila?