oduzeta vozacka,poziv na sud,sta dalje ?

oduzeta vozacka,poziv na sud,sta dalje ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
pozdrav,

Evo cim sam se prestavio ,odma nesto zanovijetam :icon_biggrin:

U petak se vracam iz Zenice,prema Sarajevu ,prestizem preko pune,zaustvlja me policija,kazna 100 km i mjesec dana oduzimanje vozacke.
kaze policajac doce mi na kucnu adresu poziv na sud,sad da Vas pitam,je li moram ici bas u Zenicu na sud da se oko tih papira ganjam ili mogu ovdje kod nas predati ,pa da oni to sluzbenim putem rjesavaju.

posto je februar najkraci ,a tad cu i na godisnji ,mislio sam tad to pokusati regulisati ,ako je moguce prije tog poziva rijesiti tako...

hvala.

Član
nista prije poziva, a vjerovatno te ufatio u Kaknju, tj. na Kakanjskoj opstini, mislim da ces morati doci u Kakanj na sud ako se imas sta zalit, ako nemas, nemoj doci i ostace ti kazna i vozacka hladjenje...

Član
Uhvatio me ,mislim da se onaj region zove Lasva,cim mi se neki ciko ukljucio iz pravca Viteza i Travnika,kako se on prikljucio ,tako ga prestigem i tu me odma i zaustavise...

Hvala ti .

Član
jesil ti potpisao da si odgovoran?? ako jesi i ako se nemas sta ganjati na sudu, doce ti dopis da odneses vozacku u cips, tu je predas i hladis se mjesec dana. nekad zna doci nakon mjesec, nekad nakon pola god, a nekima i duze. ne mozes ti birat kad ces predati...

Član
emir_89 je napisao(la):
jesil ti potpisao da si odgovoran?? ako jesi i ako se nemas sta ganjati na sudu, doce ti dopis da odneses vozacku u cips, tu je predas i hladis se mjesec dana. nekad zna doci nakon mjesec, nekad nakon pola god, a nekima i duze. ne mozes ti birat kad ces predati...

jesam jesam ,na licu mjesta sam potpisao ...hvala tebi puno,mislim da sam saznao sve sto me interesuje .

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.