Odabir televizora

Odabir televizora

Član
Ma ne možeš fuliti (puno) Sad ti je večina tehnike u 5 deka i tamo i vamo. Ako se možeš uklopiti i nemaš nekih tehničkih zahtjeva ne razmišljaj puno. Pokvarit češ sebi ćeif. Teško da će se pokvariti i za 10 godina, a dotad češ već nešto uzeti. Ja sam prije 6 ili 7 godina uzeo najjeftiniji LG sa ekranom37. Go ko go pištolj. Nikakvih opcija. Eno ga i danas na zidu visi, a pola opcija nisam upotrijebio.

Sretno
sve je to tu negdje, ista stvar je i sa mobitelima
 
Super Moderator
Plazma je plazma :) al sve to ima svoje prednosti i mane samo sto se tice kvaliteta slike plazma je vrh :)
Pa pogledaj opet jos, uzimas sebi tv da ga imas par godina i da si zadovoljan, zato kazem da i po radnjama pogledas i druge tv-ove gdje mozes uzeti na rate pa makar i malo skuplji neces puno osjetiti tih 100 KM u ratama :)

A dobra je ovo fora sa garancijom :D
 
Član
Panasonic je dzamija, imam 50ST50 i 32E6E i oba su perverzija za gledanje. Sve ostalo truba.
 
Član
Nesto mi dobro nahvaliste taj Panasonic, tacno cu se predomisliti pa pokusati naci gdje na rate :)
 
Super Moderator
Zavisi koliko brzo listas kanale i koliko glasno pojacas il smanjis.. A zavisi i ako si u gradu onda ce vise trosit al recimo plazma van grada trosi ko i LED u gradu :D
 
Član
Za uzivanje i kvalitet slike, odnosno ako te samo zanima da imas idealan prikaz slike onda plazma.
Ali kao sto rekose prije plazma je stara tehnologija i nosi sve ostalo sto ide sa tim, ja sebi kada sam uzimao TV uporedjivao sam i stvarno se primjeti razlika TV kraj TV-a ali opet gledas koje su tebi potrebe i za sta ces je koristiti (jer realno TV se ne kupuje svake godine bar ne "normalni" ljudi) tako da prvo iznesi sta gledas na TV-u sta ce sve biti povezano na njega, da li ti je potreban SMART TV ili ne itd itd i onda se moze iznjeti konkretnije misljenje a ovako se samo mozemo sloziti da su plazme dobre u prikazu boja.
 
Član
Hvala svima na korisnim savjetima! Za sada u ponudi u Mtelu nema plazma televizora, tako da cu se za sada zadovoljiti ovom 32"-kom. ;)
 
Član
A imam jos jedan LCD stari. Nego eto, nesto i nemam vremena gledati toliko TV, ovo vise mojima uzimam.. pa evo raspitao sam se, kazu svi da nije los TV.
 
Top