Član
Gdje mogu naći obrve za Seat Toledo II (1M) 2002.g i zadnji spojler na gepek...Izuzev A3M kod kojih sam naručio i uplatio avans 50% prije 4 mjeseca i još nisam dobio...levaćenje živo...
SEATTOLEDO je napisao(la):Gdje mogu naći obrve za Seat Toledo II (1M) 2002.g i zadnji spojler na gepek...Izuzev A3M kod kojih sam naručio i uplatio avans 50% prije 4 mjeseca i još nisam dobio...levaćenje živo...
ivanovic.i je napisao(la):SEATTOLEDO je napisao(la):Gdje mogu naći obrve za Seat Toledo II (1M) 2002.g i zadnji spojler na gepek...Izuzev A3M kod kojih sam naručio i uplatio avans 50% prije 4 mjeseca i još nisam dobio...levaćenje živo...
Druze,javi mi ako ih nadjes,ja ih odavno trazim i nista
Isti je prednji kraj na seat leona
pozz
adi187 je napisao(la):Pravac arizona najjeftinioje ima za vecinu auta lik pored ceste ima radnju, obrvice su 15 KM nije neka izrada al da se doradit i naravno treba ih farbat , po radnjama su 40 KM i vise isplati se za tu razliku para malo se i napatit
Spojler ako ne nadjes uradi kod nekog plasticara po mjeri ima i onaj lik u Orasju onak solidno radi :icon_rolleyes:
OCT je napisao(la):hej drustvo imam obrve za toleda/leona 35e