cammeleon je napisao(la):evo samo da vam javim da sam oblozio volan u kozu i rucicu mjenjaca a uradio sam i kozu mjenjaca i rucne ispalo mi je prva liga bice slike u ovo dan dva, radio mi je onaj momak iz visokog Esmer stvarno ko fabrika nevjerovatno vidjet cete.
cjena za volan je bila 50 km ove koze rucne i mjenjaca po 15 km i naravno sve je radjeno pravom kozom a ne eko kozom jedino sto potraje dosta dugo samo volan je radio 3 sata ali je ko lampa njegov broj je 061417721 vec je bio ranije naveden a momak tapacira i sjedista i to prva liga nema kakav dezen nema ljudi mu iz inostanstva dolaze da im radi sjedista tako ko se odluci na ovo vjerujte mi ovaj momak ce vam napraviti najbolje :icon_exclaim:
pozdrav svima
addo je napisao(la):Rekoh ja tebi da radi dobro! A mogao si i da svratis na kafu usput! Ne znam je li ti pokazivao slike sto je radio auta, Eclipse i Mercedes E, a radio je i nekog starog Feraria, ali covjek je donio samo sjedista! Radio je cak i dvojku sivu, covjek iz svicarske, bilic-car styling!
addo je napisao(la):Navrati, ja sam tu blizu njega! Dodji s Esmerom! Zna on gdje je kafic! Pozdrav do tad!
addo je napisao(la):Ima u Visokom, ja mislim da kosta oko 40-50KM! Evo ti br. 061417721 Esmer!